A szitanyomással készülő termékcímkét még exkluzívabbá tehetjük fóliázással, vagy műgyantás címkével.
Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: a.szitanyomas@gmail.com

Bemutatkozás
A termékcímke szitanyomása egyike cégünk tevékenységeinek. A jellemzően szitanyomással készülő termékcímke vállalkozásunk 1992-es alapítása óta megrendeléseink jelentős hányadát teszi ki. A termékcímke szitanyomása azonban nem jár egyedül: partnereink általában más elemek, pl. levélpapír, boríték és mappa kíséretében rendelnek termékcímkét. A termékcímke mellett szitanyomó műhelyünk meghívó, műgyantás matrica illetve egyéb nyomda ipari termékek széles körével várja Önt.

Az oldal kulcsszavai
olcsó szitázás, termékcímke Budapest, szitázás, szitanyomás árlista, szitanyomás Budapest, termékcímke, nyomás árak, termékcímke ár, szitanyomó, szitanyomó Óbuda, kisnyomda, szitanyomás, termékcímke árlista, emblémázás ár


Öntapadós címke  

| Termékcímke szitanyomás

A termékcímke bemutatása

Mire jó a termékcímke? Fontos információkat tartalmaz a termékről, melyet a fogyasztók hajlamosak figyelmen kívül hagyni. A cégek azonban nem mérlegelhetnek a termékcímke használatát illetően: törvényi kötelezettségük. Ajánlott olyan termékcímkét választani, mely tükrözi cégének arculatát, és egyben megkönnyíti a beazonosítást. A tökéletes, fenti kritériumoknak megfelelő termékcímke megtervezésében és szitanyomás­ában több éves tapasztalatunkat nyújtjuk garanciaként.

A szitanyomás­sal készülő termékcímke típusai

A termékcímke készülhet papírra vagy öntapadós anyagra. A papír alapú termékcímke anyaga lehet sima műnyomó papírtól kezdve a kreatív papíron át az újrahasznosított papírokig sokféle. Ha sima papírra készül a termékcímke, akkor tapadását ragasztócsíkkal lehet biztosítani. A papír alapú termékcímke készülhet matt, félfényes vagy fényes papírral.

Szitanyomás árak - termékcímke szitanyomás

Mivel valamennyi termékcímke egyedi igények alapján készül, a szitanyomásról egyedi árkalkulációt készítünk minden ügyfelünk számára.

Termékcímke különlegességek az a-szitanyomás.com-ról

Az esztétikus termékcímke elkészítéséhez elengedhetetlen kellék a jó grafikai terv. A termékcímke különlegességét a megszokottól eltérő formájával lehet fokozni, exkluzív megjelenése érdekében a termékcímkét lehet fóliázni, lakkozni és műgyantázni: a műgyanta a termékcímkét elegáns köntösbe öltözteti és biztosítja a minőségi megjelenését.


A-szitanyomás.com - minden, ami szitanyomás>> Tovább a gyakori kérdésekhezMerre tovább?Kérjen árajánlatot termékcímke szitanyomásra!
Tekintse meg névjegykártya szitanyomásra vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Miért jó?

Miért jó a termékcímke formalakkozása?

A termékcímke formalakkozás lényege, hogy a formalakkozás a nyomat egyes elemeit kiemeli, hangsúlyossá teszi.
 
Referenciák

 
Rólunk mondták

A szitanyomó műhellyel történő együttműködés eredménye: minőségi termékek, és elégedett megrendelő.


Spitálszky Gábor
Ajtó-Betörésvédelem Kft.
ügyvezető
 
Akik megbíztak minket
Advex Design Stúdió
Termékcímke

Honeywell Szabályozástechnikai Kft.
Termékcímke

WESTEL 900 Mobil Távközlési Rt.
Termékcímke

> Tovább a megbízókhoz
 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép