A szitanyomással készülő termékcímkét még exkluzívabbá tehetjük fóliázással, vagy műgyantás címkével.
Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: szita@a-szitanyomas.com

Bemutatkozás
Ha termékcímke szitanyomását tervezi, akkor szitanyomó műhelyünk a megfelelő választás. Cégünk 1992-es megalakulása óta a klasszikusan szitanyomással készülő termékcímke nyomása megrendeléseink jelentős hányadában jelen van. A termékcímke szitanyomását általában nem önmagában, hanem levélpapír, boríték és mappa társaságában rendelnek ügyfeleink. Persze szitanyomó műhelyünk nem csak termékcímkére szakosodott: névjegy, meghívó, műgyantás matrica és egyéb nyomda ipari termékek széles választékával is várjuk kedves látogatóinkat.

Az oldal kulcsszavai
szitanyomás Budapest, szitanyomás árlista, szitanyomás, szitázás, szitanyomó, termékcímke ár, termékcímke árlista, olcsó szitázás, szitanyomó Óbuda, termékcímke, nyomás árak, emblémázás ár, kisnyomda, termékcímke Budapest


Öntapadós címke  

| Termékcímke szitanyomás

A termékcímke bemutatása

Mire jó a termékcímke? Fontos információkat tartalmaz a termékről, melyet a fogyasztók hajlamosak figyelmen kívül hagyni. A cégek azonban nem mérlegelhetnek a termékcímke használatát illetően: törvényi kötelezettségük. Ajánlott olyan termékcímkét választani, mely tükrözi cégének arculatát, és egyben megkönnyíti a beazonosítást. A tökéletes, fenti kritériumoknak megfelelő termékcímke megtervezésében és szitanyomás­ában több éves tapasztalatunkat nyújtjuk garanciaként.

A szitanyomás­sal készülő termékcímke típusai

A termékcímke készülhet papírra vagy öntapadós anyagra. A papír alapú termékcímke anyaga lehet sima műnyomó papírtól kezdve a kreatív papíron át az újrahasznosított papírokig sokféle. Ha sima papírra készül a termékcímke, akkor tapadását ragasztócsíkkal lehet biztosítani. A papír alapú termékcímke készülhet matt, félfényes vagy fényes papírral.

Szitanyomás árak - termékcímke szitanyomás

Mivel valamennyi termékcímke egyedi igények alapján készül, a szitanyomásról egyedi árkalkulációt készítünk minden ügyfelünk számára.

Termékcímke különlegességek az a-szitanyomás.com-ról

Az esztétikus termékcímke elkészítéséhez elengedhetetlen kellék a jó grafikai terv. A termékcímke különlegességét a megszokottól eltérő formájával lehet fokozni, exkluzív megjelenése érdekében a termékcímkét lehet fóliázni, lakkozni és műgyantázni: a műgyanta a termékcímkét elegáns köntösbe öltözteti és biztosítja a minőségi megjelenését.


A-szitanyomás.com - minden, ami szitanyomás>> Tovább a gyakori kérdésekhezMerre tovább?Kérjen árajánlatot termékcímke szitanyomásra!
Tekintse meg névjegykártya szitanyomásra vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Rólunk mondták

A szitanyomó műhellyel történő együttműködés eredménye: minőségi termékek, és elégedett megrendelő.


Spitálszky Gábor
Ajtó-Betörésvédelem Kft.
ügyvezető
 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
Miért jó?

Mitől lesz különleges a termékcímke?

A termékcímke különlegessége a jó grafikai tervben és a szitanyomás technológiájának megfelelő alkalmazásában rejlik.
 
Akik megbíztak minket
Credit Kft.
Termékcímke

WESTEL 900 Mobil Távközlési Rt.
Termékcímke

Árgyélus Grafikai Stúdió Kft.
Termékcímke

> Tovább a megbízókhoz
 
Referenciák

 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép