A szitanyomással készült termékcímkét még időtállóbbá tehetjük lakkozással vagy műgyantázással.
Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: a.szitanyomas@gmail.com

Bemutatkozás
Termékcímkére van szüksége? Jó helyen jár. Cégünk kínálatában 1992-es megalakulása óta a jellemzően szitanyomással készülő termékcímke nyomása az egyik legjelentősebb szolgáltatás. A termékcímke sok esetben nem önállóan, hanem levélpapír, boríték és mappa társaságában kerül megrendelésre. Termékcímke szitanyomása mellett szitanyomó műhelyünk persze nem csak termékcímkék elkészítésével foglalkozik: névjegy, műgyantás matrica és az öntapadós matrica megrendeléseink jelentős hányadát teszi ki egyéb nyomda ipari termékek mellett.

Az oldal kulcsszavai
termékcímke Budapest, szitanyomás, termékcímke árlista, nyomás árak, emblémázás ár, szitanyomás Budapest, termékcímke, szitanyomó, szitázás, termékcímke ár, szitanyomás árlista, olcsó szitázás, szitanyomó Óbuda, kisnyomda


Öntapadós címke  

| Termékcímke szitanyomás

A termékcímke bemutatása

Mire jó a termékcímke? Fontos információkat tartalmaz a termékről, melyet a fogyasztók hajlamosak figyelmen kívül hagyni. A cégek azonban nem mérlegelhetnek a termékcímke használatát illetően: törvényi kötelezettségük. Ajánlott olyan termékcímkét választani, mely tükrözi cégének arculatát, és egyben megkönnyíti a beazonosítást. A tökéletes, fenti kritériumoknak megfelelő termékcímke megtervezésében és szitanyomás­ában több éves tapasztalatunkat nyújtjuk garanciaként.

A szitanyomás­sal készülő termékcímke típusai

A termékcímke készülhet papírra vagy öntapadós anyagra. A papír alapú termékcímke anyaga lehet sima műnyomó papírtól kezdve a kreatív papíron át az újrahasznosított papírokig sokféle. Ha sima papírra készül a termékcímke, akkor tapadását ragasztócsíkkal lehet biztosítani. A papír alapú termékcímke készülhet matt, félfényes vagy fényes papírral.

Szitanyomás árak - termékcímke szitanyomás

Mivel valamennyi termékcímke egyedi igények alapján készül, a szitanyomásról egyedi árkalkulációt készítünk minden ügyfelünk számára.

Termékcímke különlegességek az a-szitanyomás.com-ról

Az esztétikus termékcímke elkészítéséhez elengedhetetlen kellék a jó grafikai terv. A termékcímke különlegességét a megszokottól eltérő formájával lehet fokozni, exkluzív megjelenése érdekében a termékcímkét lehet fóliázni, lakkozni és műgyantázni: a műgyanta a termékcímkét elegáns köntösbe öltözteti és biztosítja a minőségi megjelenését.


A-szitanyomás.com - minden, ami szitanyomás>> Tovább a gyakori kérdésekhezMerre tovább?Kérjen árajánlatot termékcímke szitanyomásra!
Tekintse meg névjegykártya szitanyomásra vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Miért jó?

Miért jó a termékcímke formalakkozása?

A termékcímke formalakkozás lényege, hogy a formalakkozás a nyomat egyes elemeit kiemeli, hangsúlyossá teszi.
 
Referenciák

 
Rólunk mondták
 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
Akik megbíztak minket
Honeywell Szabályozástechnikai Kft.
Termékcímke

Dr. Web Bt.
Termékcímke

Cél-Autó Kft.
Termékcímke

> Tovább a megbízókhoz
 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép