A szitanyomással készülő termékcímkét még exkluzívabbá tehetjük fóliázással, vagy műgyantás címkével.
Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: szita@a-szitanyomas.com

Bemutatkozás
Termékcímke nyomásával vállalkozásunk 1992 óta foglalkozik. A többnyire szitanyomással készülő termékcímke nyomása megrendeléseink jelentős részét teszi ki. Mi tesz különlegessé egy termékcímkét? Egyedisége. A grafikai tervektől függően a legtöbb termékcímke szitanyomás egyedi szempontok figyelembevételével trténik. A termékcímke jellemzően nem önállóan, hanem más elemek, pl. levélpapír, boríték és mappa kíséretében kerül megrendelésre. Szitanyomó műhelyünk emellett meghívó és egyéb nyomda ipari termékek kivitelezésével foglalkozik.

Az oldal kulcsszavai
szitanyomó Óbuda, termékcímke Budapest, szitanyomás Budapest, kisnyomda, szitanyomás, termékcímke, szitanyomás árlista, emblémázás ár, olcsó szitázás, szitanyomó, termékcímke árlista, szitázás, termékcímke ár, nyomás árak


Öntapadós címke  

| Termékcímke szitanyomás

A termékcímke bemutatása

Mire jó a termékcímke? Fontos információkat tartalmaz a termékről, melyet a fogyasztók hajlamosak figyelmen kívül hagyni. A cégek azonban nem mérlegelhetnek a termékcímke használatát illetően: törvényi kötelezettségük. Ajánlott olyan termékcímkét választani, mely tükrözi cégének arculatát, és egyben megkönnyíti a beazonosítást. A tökéletes, fenti kritériumoknak megfelelő termékcímke megtervezésében és szitanyomás­ában több éves tapasztalatunkat nyújtjuk garanciaként.

A szitanyomás­sal készülő termékcímke típusai

A termékcímke készülhet papírra vagy öntapadós anyagra. A papír alapú termékcímke anyaga lehet sima műnyomó papírtól kezdve a kreatív papíron át az újrahasznosított papírokig sokféle. Ha sima papírra készül a termékcímke, akkor tapadását ragasztócsíkkal lehet biztosítani. A papír alapú termékcímke készülhet matt, félfényes vagy fényes papírral.

Szitanyomás árak - termékcímke szitanyomás

Mivel valamennyi termékcímke egyedi igények alapján készül, a szitanyomásról egyedi árkalkulációt készítünk minden ügyfelünk számára.

Termékcímke különlegességek az a-szitanyomás.com-ról

Az esztétikus termékcímke elkészítéséhez elengedhetetlen kellék a jó grafikai terv. A termékcímke különlegességét a megszokottól eltérő formájával lehet fokozni, exkluzív megjelenése érdekében a termékcímkét lehet fóliázni, lakkozni és műgyantázni: a műgyanta a termékcímkét elegáns köntösbe öltözteti és biztosítja a minőségi megjelenését.


A-szitanyomás.com - minden, ami szitanyomás>> Tovább a gyakori kérdésekhezMerre tovább?Kérjen árajánlatot termékcímke szitanyomásra!
Tekintse meg névjegykártya szitanyomásra vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Rólunk mondták

A szitanyomó műhellyel történő együttműködés eredménye: minőségi termékek, és elégedett megrendelő.


Spitálszky Gábor
Ajtó-Betörésvédelem Kft.
ügyvezető
 
Miért jó?

Mitől lesz különleges a termékcímke?

A termékcímke különlegessége a jó grafikai tervben és a szitanyomás technológiájának megfelelő alkalmazásában rejlik.
 
Akik megbíztak minket
Árgyélus Grafikai Stúdió
Termékcímke

Külkereskedelmi Minisztérium
Termékcímke

Porsche Bank Rt.
Termékcímke

> Tovább a megbízókhoz
 
Referenciák

 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép