A termékcímke szitanyomása megrendeléseinkben általában levélpapír és boríték szitanyomásával együtt jelentkezik.
Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: szita@a-szitanyomas.com

Bemutatkozás
Termékcímke nyomásával vállalkozásunk 1992 óta foglalkozik. A többnyire szitanyomással készülő termékcímke nyomása megrendeléseink jelentős részét teszi ki. Mi tesz különlegessé egy termékcímkét? Egyedisége. A grafikai tervektől függően a legtöbb termékcímke szitanyomás egyedi szempontok figyelembevételével trténik. A termékcímke jellemzően nem önállóan, hanem más elemek, pl. levélpapír, boríték és mappa kíséretében kerül megrendelésre. Szitanyomó műhelyünk emellett meghívó és egyéb nyomda ipari termékek kivitelezésével foglalkozik.

Az oldal kulcsszavai
termékcímke ár, szitanyomás, szitanyomó, nyomás árak, szitanyomás Budapest, kisnyomda, emblémázás ár, szitanyomó Óbuda, szitanyomás árlista, termékcímke Budapest, olcsó szitázás, termékcímke árlista, termékcímke, szitázás


Öntapadós címke  

| Termékcímke szitanyomás

A termékcímke bemutatása

Mire jó a termékcímke? Fontos információkat tartalmaz a termékről, melyet a fogyasztók hajlamosak figyelmen kívül hagyni. A cégek azonban nem mérlegelhetnek a termékcímke használatát illetően: törvényi kötelezettségük. Ajánlott olyan termékcímkét választani, mely tükrözi cégének arculatát, és egyben megkönnyíti a beazonosítást. A tökéletes, fenti kritériumoknak megfelelő termékcímke megtervezésében és szitanyomás­ában több éves tapasztalatunkat nyújtjuk garanciaként.

A szitanyomás­sal készülő termékcímke típusai

A termékcímke készülhet papírra vagy öntapadós anyagra. A papír alapú termékcímke anyaga lehet sima műnyomó papírtól kezdve a kreatív papíron át az újrahasznosított papírokig sokféle. Ha sima papírra készül a termékcímke, akkor tapadását ragasztócsíkkal lehet biztosítani. A papír alapú termékcímke készülhet matt, félfényes vagy fényes papírral.

Szitanyomás árak - termékcímke szitanyomás

Mivel valamennyi termékcímke egyedi igények alapján készül, a szitanyomásról egyedi árkalkulációt készítünk minden ügyfelünk számára.

Termékcímke különlegességek az a-szitanyomás.com-ról

Az esztétikus termékcímke elkészítéséhez elengedhetetlen kellék a jó grafikai terv. A termékcímke különlegességét a megszokottól eltérő formájával lehet fokozni, exkluzív megjelenése érdekében a termékcímkét lehet fóliázni, lakkozni és műgyantázni: a műgyanta a termékcímkét elegáns köntösbe öltözteti és biztosítja a minőségi megjelenését.


A-szitanyomás.com - minden, ami szitanyomás>> Tovább a gyakori kérdésekhezMerre tovább?Kérjen árajánlatot termékcímke szitanyomásra!
Tekintse meg névjegykártya szitanyomásra vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Akik megbíztak minket
Honeywell Szabályozástechnikai Kft.
Termékcímke

Árgyélus Grafikai Stúdió
Termékcímke

WESTEL 900 Mobil Távközlési Rt.
Termékcímke

> Tovább a megbízókhoz
 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
Referenciák

 
Rólunk mondták

Hogy miért pont ők? Gyorsak, precízek, megbízhatók és a határidő betartása nem képlékeny fogalom náluk.

Alliquander Péter
PontAutó Kft.
ügyvezető
 
Miért jó?

Miért jó a termékcímke lakkozása?

A termékcímke lakkozása teheti igazán exkluzívvá a megrendelt termékeket.
 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép