A szitanyomással készülő termékcímkét még exkluzívabbá tehetjük fóliázással, vagy műgyantás címkével.
Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: szita@a-szitanyomas.com

Bemutatkozás
Termékcímke szitanyomásával vállalkozásunk 1992 óta foglalkozik. A jellemzően szitanyomással készülő termékcímke nyomása megrendeléseink jelentős részét teszi ki. Termékcímkét általában nem önmagában, hanem levélpapír, boríték és mappa társaságában rendelnek ügyfeleink. Szitanyomó műhelyünk persze nem csak termékcímke elkészítésével foglalkozik: névjegy, műgyantás matrica, illetve egyéb nyomda ipari termékek széles körével várjuk partnereinket.

Az oldal kulcsszavai
kisnyomda, emblémázás ár, nyomás árak, szitanyomás árlista, termékcímke árlista, termékcímke ár, szitanyomás Budapest, termékcímke Budapest, szitázás, szitanyomó Óbuda, szitanyomás, szitanyomó, termékcímke, olcsó szitázás


Öntapadós címke  

| Termékcímke szitanyomás

A termékcímke bemutatása

Mire jó a termékcímke? Fontos információkat tartalmaz a termékről, melyet a fogyasztók hajlamosak figyelmen kívül hagyni. A cégek azonban nem mérlegelhetnek a termékcímke használatát illetően: törvényi kötelezettségük. Ajánlott olyan termékcímkét választani, mely tükrözi cégének arculatát, és egyben megkönnyíti a beazonosítást. A tökéletes, fenti kritériumoknak megfelelő termékcímke megtervezésében és szitanyomás­ában több éves tapasztalatunkat nyújtjuk garanciaként.

A szitanyomás­sal készülő termékcímke típusai

A termékcímke készülhet papírra vagy öntapadós anyagra. A papír alapú termékcímke anyaga lehet sima műnyomó papírtól kezdve a kreatív papíron át az újrahasznosított papírokig sokféle. Ha sima papírra készül a termékcímke, akkor tapadását ragasztócsíkkal lehet biztosítani. A papír alapú termékcímke készülhet matt, félfényes vagy fényes papírral.

Szitanyomás árak - termékcímke szitanyomás

Mivel valamennyi termékcímke egyedi igények alapján készül, a szitanyomásról egyedi árkalkulációt készítünk minden ügyfelünk számára.

Termékcímke különlegességek az a-szitanyomás.com-ról

Az esztétikus termékcímke elkészítéséhez elengedhetetlen kellék a jó grafikai terv. A termékcímke különlegességét a megszokottól eltérő formájával lehet fokozni, exkluzív megjelenése érdekében a termékcímkét lehet fóliázni, lakkozni és műgyantázni: a műgyanta a termékcímkét elegáns köntösbe öltözteti és biztosítja a minőségi megjelenését.


A-szitanyomás.com - minden, ami szitanyomás>> Tovább a gyakori kérdésekhezMerre tovább?Kérjen árajánlatot termékcímke szitanyomásra!
Tekintse meg névjegykártya szitanyomásra vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Referenciák

 
Miért jó?

Miért jó a termékcímke formalakkozása?

A termékcímke formalakkozás lényege, hogy a formalakkozás a nyomat egyes elemeit kiemeli, hangsúlyossá teszi.
 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
Akik megbíztak minket
Hunland Trade Kft.
Termékcímke

Commenda Hungaria Kft.
Termékcímke

Porsche Bank Rt.
Termékcímke

> Tovább a megbízókhoz
 
Rólunk mondták

Hogy miért pont ők? Gyorsak, precízek, megbízhatók és a határidő betartása nem képlékeny fogalom náluk.

Alliquander Péter
PontAutó Kft.
ügyvezető
 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép