A termékcímke szitanyomása megrendeléseinkben általában levélpapír és boríték szitanyomásával együtt jelentkezik.
Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: szita@a-szitanyomas.com

Bemutatkozás
A termékcímke szitanyomása egyike cégünk tevékenységeinek. A jellemzően szitanyomással készülő termékcímke vállalkozásunk 1992-es alapítása óta megrendeléseink jelentős hányadát teszi ki. A termékcímke szitanyomása azonban nem jár egyedül: partnereink általában más elemek, pl. levélpapír, boríték és mappa kíséretében rendelnek termékcímkét. A termékcímke mellett szitanyomó műhelyünk meghívó, műgyantás matrica illetve egyéb nyomda ipari termékek széles körével várja Önt.

Az oldal kulcsszavai
termékcímke, szitanyomó, nyomás árak, szitanyomás árlista, szitanyomás, olcsó szitázás, termékcímke ár, emblémázás ár, termékcímke árlista, szitázás, kisnyomda, szitanyomás Budapest, szitanyomó Óbuda, termékcímke Budapest


Öntapadós címke  

| Termékcímke szitanyomás

A termékcímke bemutatása

Mire jó a termékcímke? Fontos információkat tartalmaz a termékről, melyet a fogyasztók hajlamosak figyelmen kívül hagyni. A cégek azonban nem mérlegelhetnek a termékcímke használatát illetően: törvényi kötelezettségük. Ajánlott olyan termékcímkét választani, mely tükrözi cégének arculatát, és egyben megkönnyíti a beazonosítást. A tökéletes, fenti kritériumoknak megfelelő termékcímke megtervezésében és szitanyomás­ában több éves tapasztalatunkat nyújtjuk garanciaként.

A szitanyomás­sal készülő termékcímke típusai

A termékcímke készülhet papírra vagy öntapadós anyagra. A papír alapú termékcímke anyaga lehet sima műnyomó papírtól kezdve a kreatív papíron át az újrahasznosított papírokig sokféle. Ha sima papírra készül a termékcímke, akkor tapadását ragasztócsíkkal lehet biztosítani. A papír alapú termékcímke készülhet matt, félfényes vagy fényes papírral.

Szitanyomás árak - termékcímke szitanyomás

Mivel valamennyi termékcímke egyedi igények alapján készül, a szitanyomásról egyedi árkalkulációt készítünk minden ügyfelünk számára.

Termékcímke különlegességek az a-szitanyomás.com-ról

Az esztétikus termékcímke elkészítéséhez elengedhetetlen kellék a jó grafikai terv. A termékcímke különlegességét a megszokottól eltérő formájával lehet fokozni, exkluzív megjelenése érdekében a termékcímkét lehet fóliázni, lakkozni és műgyantázni: a műgyanta a termékcímkét elegáns köntösbe öltözteti és biztosítja a minőségi megjelenését.


A-szitanyomás.com - minden, ami szitanyomás>> Tovább a gyakori kérdésekhezMerre tovább?Kérjen árajánlatot termékcímke szitanyomásra!
Tekintse meg névjegykártya szitanyomásra vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
Rólunk mondták

Hogy miért pont ők? Gyorsak, precízek, megbízhatók és a határidő betartása nem képlékeny fogalom náluk.

Alliquander Péter
PontAutó Kft.
ügyvezető
 
Miért jó?

Mitől lesz különleges a termékcímke?

A termékcímke különlegessége a jó grafikai tervben és a szitanyomás technológiájának megfelelő alkalmazásában rejlik.
 
Referenciák

 
Akik megbíztak minket
Hunland Trade Kft.
Termékcímke

Külkereskedelmi Minisztérium
Termékcímke

Act International Kft.
Termékcímke

> Tovább a megbízókhoz
 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép