A papír alapú termékcímke szitanyomása történhet matt, félfényes vagy fényes papírra.
Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: a.szitanyomas@gmail.com

Bemutatkozás
Termékcímke nyomásával vállalkozásunk 1992 óta foglalkozik. A többnyire szitanyomással készülő termékcímke nyomása megrendeléseink jelentős részét teszi ki. Mi tesz különlegessé egy termékcímkét? Egyedisége. A grafikai tervektől függően a legtöbb termékcímke szitanyomás egyedi szempontok figyelembevételével trténik. A termékcímke jellemzően nem önállóan, hanem más elemek, pl. levélpapír, boríték és mappa kíséretében kerül megrendelésre. Szitanyomó műhelyünk emellett meghívó és egyéb nyomda ipari termékek kivitelezésével foglalkozik.

Az oldal kulcsszavai
szitanyomás, termékcímke árlista, szitázás, szitanyomás Budapest, emblémázás ár, szitanyomás árlista, szitanyomó, kisnyomda, nyomás árak, olcsó szitázás, termékcímke Budapest, szitanyomó Óbuda, termékcímke ár, termékcímke


Öntapadós címke  

| Termékcímke szitanyomás

A termékcímke bemutatása

Mire jó a termékcímke? Fontos információkat tartalmaz a termékről, melyet a fogyasztók hajlamosak figyelmen kívül hagyni. A cégek azonban nem mérlegelhetnek a termékcímke használatát illetően: törvényi kötelezettségük. Ajánlott olyan termékcímkét választani, mely tükrözi cégének arculatát, és egyben megkönnyíti a beazonosítást. A tökéletes, fenti kritériumoknak megfelelő termékcímke megtervezésében és szitanyomás­ában több éves tapasztalatunkat nyújtjuk garanciaként.

A szitanyomás­sal készülő termékcímke típusai

A termékcímke készülhet papírra vagy öntapadós anyagra. A papír alapú termékcímke anyaga lehet sima műnyomó papírtól kezdve a kreatív papíron át az újrahasznosított papírokig sokféle. Ha sima papírra készül a termékcímke, akkor tapadását ragasztócsíkkal lehet biztosítani. A papír alapú termékcímke készülhet matt, félfényes vagy fényes papírral.

Szitanyomás árak - termékcímke szitanyomás

Mivel valamennyi termékcímke egyedi igények alapján készül, a szitanyomásról egyedi árkalkulációt készítünk minden ügyfelünk számára.

Termékcímke különlegességek az a-szitanyomás.com-ról

Az esztétikus termékcímke elkészítéséhez elengedhetetlen kellék a jó grafikai terv. A termékcímke különlegességét a megszokottól eltérő formájával lehet fokozni, exkluzív megjelenése érdekében a termékcímkét lehet fóliázni, lakkozni és műgyantázni: a műgyanta a termékcímkét elegáns köntösbe öltözteti és biztosítja a minőségi megjelenését.


A-szitanyomás.com - minden, ami szitanyomás>> Tovább a gyakori kérdésekhezMerre tovább?Kérjen árajánlatot termékcímke szitanyomásra!
Tekintse meg névjegykártya szitanyomásra vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Miért jó?

Miért jó a termékcímke formalakkozása?

A termékcímke formalakkozás lényege, hogy a formalakkozás a nyomat egyes elemeit kiemeli, hangsúlyossá teszi.
 
Akik megbíztak minket
Dr. Web Bt.
Termékcímke

Külkereskedelmi Minisztérium
Termékcímke

Cél-Autó Kft.
Termékcímke

> Tovább a megbízókhoz
 
Referenciák

 
Rólunk mondták
 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép