A műgyantás címke a terméknek igényes külsőt kölcsönöz és biztosítja a minőségi megjelenést.

Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: a.szitanyomas@gmail.com

Bemutatkozás
1992-ben alapított cégünk műgyantás címke készítésében is nagy gyakorlattal áll rendelkezésére. Cégünk kínálatában igen közkedvelt ez a klasszikusan szitanyomással készülő termék a műgyantás címkék elterjedése óta. A műgyantás címke sok esetben nem önállóan, hanem határidőnapló, névjegy és falinaptár társaságában kerül megrendelésre. Szitanyomó műhelyünk persze nem csak műgyantás címkék elkészítésével foglalkozik: egyéb nyomda ipari termékek mellett megrendeléseink jelentős hányadát teszik ki a különféle rendezvényekre, esküvőkre szóló meghívók és az öntapadós matricák szitanyomása is.

Az oldal kulcsszavai
műgyantás címke ár, emblémázás ár, szitázás, műgyantás címke Budapest, szitanyomó, szitanyomás, műgyantás címke, szitanyomás árlista, nyomás árak, szitanyomás Budapest, műgyantás címke árlista, olcsó szitázás, kisnyomda, szitanyomó Óbuda


Öntapadós címke  

| Műgyantás címke szitanyomás

A műgyantás címke bemutatása

A műgyantát eredendően az Egyesült Államok hadserege használta, szitanyomó műhelyekben Magyarországon a 90-es évek elejétől alkalmazzák. Mivel lesz több az Ön terméke a műgyantás címkével, vagy más néven dombormatricával? Fontos előnye, hogy cégének logóját nem csak kiemeli, hanem fényhatásának köszönhetően logóját hamarabbak észre is veszik a fogyasztók.

Hogy mitől több még a műgyantás címke, mint egy átlagos matrica? A műgyantás címke termékét elegáns köntösbe öltözteti és biztosítja a minőségi megjelenést. Ha Ön úgy gondolja, hogy termékének nincs szüksége különleges kiemelésre, és megelégszik az átlagos megjelenéssel, akkor ne válassza a műgyantás címkét. Ellenkező esetben viszont ne csak álmodja álmait, forduljon hozzánk, együtt megvalósítjuk!

A szitanyomás­sal készülő műgyantás címke típusai

A műgyantás címke klasszikusan szitanyomás­sal készül. A műgyantás címké­nek többféle típusa létezik, ezért a felhasználás céljától függően teszünk javaslatot partnereinknek. Az egyik megoldást, az öntapadós műgyantás címké­t bármikor, bárhová, bármilyen - akár íves - felületre is fel lehet ragasztani, míg mágneses típusát fém felületeken lehet alkalmazni.

Szitanyomás árak - műgyantás címke szitanyomás

Mivel a műgyantás címkék ára egyedi kalkulációt igényel, nincsenek fix áraink, a dombormatrica ára függ az alapanyagtól, a nyomott színek számától, a mérettől és a darabszámtól.


A-szitanyomás.com - minden, ami szitanyomás>> Tovább a gyakori kérdésekhezMerre tovább?Kérjen árajánlatot műgyantás címke szitanyomásra!
Tekintse meg mappa szitanyomására vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Akik megbíztak minket
Advex Design Stúdió
Műgyantás címke

ICI Commenda Hungária Kft.
Műgyantás címke

E M S
Műgyantás címke

> Tovább a megbízókhoz
 
Referenciák

 
Miért jó?

Miért jó a műgyantás címke?

A szitanyomással készülő műgyantás címkét bármilyen felületre fel lehet ragasztani.
 
Rólunk mondták

A szitanyomó műhellyel történő együttműködés eredménye: minőségi termékek, és elégedett megrendelő.


Spitálszky Gábor
Ajtó-Betörésvédelem Kft.
ügyvezető
 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép