A műgyantás címke hosszú élettartamú, hiszen a műgyanta megvédi a címkét a károsodástól.

Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: a.szitanyomas@gmail.com

Bemutatkozás
Ha műgyantás címkét szeretne, akkor szitanyomó műhelyünk a megfelelő választás. Cégünk 1996-es megalakulása óta a klasszikusan szitanyomással készülő műgyantás címke megrendeléseink jelentős hányadában jelen van. Műgyantás címkét általában nem önmagában, hanem névjegy, falinaptár és határidőnapló társaságában rendelnek ügyfeleink. Persze szitanyomó műhelyünk nem csak műgyantás címkére szakosodott: meghívó, öntapadós címke és egyéb nyomda ipari termékek széles választékával is várjuk kedves érdeklődőinket.

Az oldal kulcsszavai
kisnyomda, műgyantás címke Budapest, szitanyomás Budapest, szitanyomás árlista, emblémázás ár, szitanyomás, szitanyomó Óbuda, műgyantás címke árlista, műgyantás címke, szitanyomó, szitázás, olcsó szitázás, műgyantás címke ár, nyomás árak


Öntapadós címke  

| Műgyantás címke szitanyomás

A műgyantás címke bemutatása

A műgyantát eredendően az Egyesült Államok hadserege használta, szitanyomó műhelyekben Magyarországon a 90-es évek elejétől alkalmazzák. Mivel lesz több az Ön terméke a műgyantás címkével, vagy más néven dombormatricával? Fontos előnye, hogy cégének logóját nem csak kiemeli, hanem fényhatásának köszönhetően logóját hamarabbak észre is veszik a fogyasztók.

Hogy mitől több még a műgyantás címke, mint egy átlagos matrica? A műgyantás címke termékét elegáns köntösbe öltözteti és biztosítja a minőségi megjelenést. Ha Ön úgy gondolja, hogy termékének nincs szüksége különleges kiemelésre, és megelégszik az átlagos megjelenéssel, akkor ne válassza a műgyantás címkét. Ellenkező esetben viszont ne csak álmodja álmait, forduljon hozzánk, együtt megvalósítjuk!

A szitanyomás­sal készülő műgyantás címke típusai

A műgyantás címke klasszikusan szitanyomás­sal készül. A műgyantás címké­nek többféle típusa létezik, ezért a felhasználás céljától függően teszünk javaslatot partnereinknek. Az egyik megoldást, az öntapadós műgyantás címké­t bármikor, bárhová, bármilyen - akár íves - felületre is fel lehet ragasztani, míg mágneses típusát fém felületeken lehet alkalmazni.

Szitanyomás árak - műgyantás címke szitanyomás

Mivel a műgyantás címkék ára egyedi kalkulációt igényel, nincsenek fix áraink, a dombormatrica ára függ az alapanyagtól, a nyomott színek számától, a mérettől és a darabszámtól.


A-szitanyomás.com - minden, ami szitanyomás>> Tovább a gyakori kérdésekhezMerre tovább?Kérjen árajánlatot műgyantás címke szitanyomásra!
Tekintse meg mappa szitanyomására vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Rólunk mondták
 
Miért jó?

Miért jó a műgyantás címke?

A szitanyomással készülő műgyantás címkét bármilyen felületre fel lehet ragasztani.
 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
Referenciák

 
Akik megbíztak minket
ICI Commenda Hungária Kft.
Műgyantás címke

WESTEL 900 Mobil Távközlési Rt.
Műgyantás címke

E M S
Műgyantás címke

> Tovább a megbízókhoz
 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép