A szitanyomással készült műgyantás címke kiemeli a céglogót és egyben impozáns külsővel látja el.

Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: a.szitanyomas@gmail.com

Bemutatkozás
1992-ben alapított cégünk műgyantás címke készítésében is nagy gyakorlattal áll rendelkezésére. Cégünk kínálatában igen közkedvelt ez a klasszikusan szitanyomással készülő termék a műgyantás címkék elterjedése óta. A műgyantás címke sok esetben nem önállóan, hanem határidőnapló, névjegy és falinaptár társaságában kerül megrendelésre. Szitanyomó műhelyünk persze nem csak műgyantás címkék elkészítésével foglalkozik: egyéb nyomda ipari termékek mellett megrendeléseink jelentős hányadát teszik ki a különféle rendezvényekre, esküvőkre szóló meghívók és az öntapadós matricák szitanyomása is.

Az oldal kulcsszavai
nyomás árak, szitanyomás árlista, műgyantás címke ár, műgyantás címke, szitanyomás, műgyantás címke Budapest, szitanyomás Budapest, kisnyomda, olcsó szitázás, szitanyomó Óbuda, műgyantás címke árlista, szitanyomó, szitázás, emblémázás ár


Öntapadós címke  

| Műgyantás címke szitanyomás

A műgyantás címke bemutatása

A műgyantát eredendően az Egyesült Államok hadserege használta, szitanyomó műhelyekben Magyarországon a 90-es évek elejétől alkalmazzák. Mivel lesz több az Ön terméke a műgyantás címkével, vagy más néven dombormatricával? Fontos előnye, hogy cégének logóját nem csak kiemeli, hanem fényhatásának köszönhetően logóját hamarabbak észre is veszik a fogyasztók.

Hogy mitől több még a műgyantás címke, mint egy átlagos matrica? A műgyantás címke termékét elegáns köntösbe öltözteti és biztosítja a minőségi megjelenést. Ha Ön úgy gondolja, hogy termékének nincs szüksége különleges kiemelésre, és megelégszik az átlagos megjelenéssel, akkor ne válassza a műgyantás címkét. Ellenkező esetben viszont ne csak álmodja álmait, forduljon hozzánk, együtt megvalósítjuk!

A szitanyomás­sal készülő műgyantás címke típusai

A műgyantás címke klasszikusan szitanyomás­sal készül. A műgyantás címké­nek többféle típusa létezik, ezért a felhasználás céljától függően teszünk javaslatot partnereinknek. Az egyik megoldást, az öntapadós műgyantás címké­t bármikor, bárhová, bármilyen - akár íves - felületre is fel lehet ragasztani, míg mágneses típusát fém felületeken lehet alkalmazni.

Szitanyomás árak - műgyantás címke szitanyomás

Mivel a műgyantás címkék ára egyedi kalkulációt igényel, nincsenek fix áraink, a dombormatrica ára függ az alapanyagtól, a nyomott színek számától, a mérettől és a darabszámtól.


A-szitanyomás.com - minden, ami szitanyomás>> Tovább a gyakori kérdésekhezMerre tovább?Kérjen árajánlatot műgyantás címke szitanyomásra!
Tekintse meg mappa szitanyomására vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
Akik megbíztak minket
Advex Design Stúdió
Műgyantás címke

ICI Commenda Hungária Kft.
Műgyantás címke

WESTEL 900 Mobil Távközlési Rt.
Műgyantás címke

> Tovább a megbízókhoz
 
Miért jó?

Miért jó a műgyantás címke?

A szitanyomással készülő műgyantás címkét bármilyen felületre fel lehet ragasztani.
 
Rólunk mondták
 
Referenciák

 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép