A műgyantás címke a terméknek igényes külsőt kölcsönöz és biztosítja a minőségi megjelenést.

Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: szita@a-szitanyomas.com

Bemutatkozás
Műgyantás címke nyomása? Egyike 1992-ben létrehozott cégünk tevékenységeinek. A klasszikusan szitanyomással készülő műgyantás címke nyomása megrendeléseink jelentős részét teszi ki. A műgyantás címke azonban sok esetben kiegészül más arculati elemekkel: partnereink általában falinaptár, névjegy és határidőnapló kíséretében rendelnek műgyantás matricát. Szitanyomó műhelyünk a műgyantás matrica mellett meghívó, öntapadós címke, illetve egyéb nyomda ipari termékek széles körével várja Önt.

Az oldal kulcsszavai
szitanyomó Óbuda, műgyantás címke Budapest, szitanyomás árlista, kisnyomda, szitanyomó, műgyantás címke árlista, szitanyomás Budapest, szitázás, szitanyomás, műgyantás címke, emblémázás ár, olcsó szitázás, nyomás árak, műgyantás címke ár


Öntapadós címke  

| Műgyantás címke szitanyomás

A műgyantás címke bemutatása

A műgyantát eredendően az Egyesült Államok hadserege használta, szitanyomó műhelyekben Magyarországon a 90-es évek elejétől alkalmazzák. Mivel lesz több az Ön terméke a műgyantás címkével, vagy más néven dombormatricával? Fontos előnye, hogy cégének logóját nem csak kiemeli, hanem fényhatásának köszönhetően logóját hamarabbak észre is veszik a fogyasztók.

Hogy mitől több még a műgyantás címke, mint egy átlagos matrica? A műgyantás címke termékét elegáns köntösbe öltözteti és biztosítja a minőségi megjelenést. Ha Ön úgy gondolja, hogy termékének nincs szüksége különleges kiemelésre, és megelégszik az átlagos megjelenéssel, akkor ne válassza a műgyantás címkét. Ellenkező esetben viszont ne csak álmodja álmait, forduljon hozzánk, együtt megvalósítjuk!

A szitanyomás­sal készülő műgyantás címke típusai

A műgyantás címke klasszikusan szitanyomás­sal készül. A műgyantás címké­nek többféle típusa létezik, ezért a felhasználás céljától függően teszünk javaslatot partnereinknek. Az egyik megoldást, az öntapadós műgyantás címké­t bármikor, bárhová, bármilyen - akár íves - felületre is fel lehet ragasztani, míg mágneses típusát fém felületeken lehet alkalmazni.

Szitanyomás árak - műgyantás címke szitanyomás

Mivel a műgyantás címkék ára egyedi kalkulációt igényel, nincsenek fix áraink, a dombormatrica ára függ az alapanyagtól, a nyomott színek számától, a mérettől és a darabszámtól.


A-szitanyomás.com - minden, ami szitanyomás>> Tovább a gyakori kérdésekhezMerre tovább?Kérjen árajánlatot műgyantás címke szitanyomásra!
Tekintse meg mappa szitanyomására vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Rólunk mondták

Hogy miért pont ők? Gyorsak, precízek, megbízhatók és a határidő betartása nem képlékeny fogalom náluk.

Alliquander Péter
PontAutó Kft.
ügyvezető
 
Referenciák

 
Akik megbíztak minket
Advex Design Stúdió
Műgyantás címke

ICI Commenda Hungária Kft.
Műgyantás címke

WESTEL 900 Mobil Távközlési Rt.
Műgyantás címke

> Tovább a megbízókhoz
 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
Miért jó?

Miért jó a műgyantás címke?

A szitanyomással készülő műgyantás címke sokkal esztétikusabb, mint egy átlagos címke.
 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép