Az oklevél, emléklap különlegességet a szitanyomás egyedi technikája, a megfelelő grafikai terv és a megfelelő alapanyag adja.

Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: szita@a-szitanyomas.com

Bemutatkozás
A szitanyomás egyik tipikus végterméke, az oklevél, emléklap jelentős részét képezik szitanyomó tevékenységünknek. Cégünk 1992 óta foglalkozik oklevél, emléklap nyomásával. Az oklevél, emléklap szitanyomása megrendeléseinkben nem önállóan jelenik meg: ügyfeleink más elemek, mint pl. mappa, boríték, vagy meghívó kíséretében rendelik meg. Szitanyomó műhelyünk mindezek mellett öntapadós címkével, műgyantás matricával, illetőleg egyéb nyomda ipari termékekkel áll ügyfeleink rendelkezésére.

Az oldal kulcsszavai
olcsó szitázás, emléklap Budapest, szitanyomó, oklevél, kisnyomda, emléklap árlista, oklevél, emblémázás ár, szitanyomás árlista, szitanyomás, emléklap szitanyomás, oklevél, szitázás, szitanyomó Óbuda, nyomás árak, szitanyomás ár, szitanyomás Budapest


Meghívók, emléktárgyak  

| Oklevél, emléklap szitanyomás

Az oklevél, emléklap bemutatása

Mit tekintünk oklevél­nek, és mi az emléklap? Az oklevél meghatározott külső és belső formák szerint kiállított, lezárt jellegű irat, amely valamilyen hivatalos tényt tartalmaz. Az emléklap kevésbé hivatalos jellegű, kedves emlékeztető. Mindkettő szitanyomás­sal készül. Készítettünk már oklevelet és emléklap­ot önkormányzatnak, sportegyesületnek, iskolának valamint különféle cégeknek. Legyen Ön a következő!

A szitanyomás­sal készült oklevél, emléklap típusai

Cégünk tevékenysége során az oklevél, emléklap alapanyaga az egyik legfontosabb osztályozási szempont. A hagyományos, papírra nyomott, fehér-fekete kombináción kívül, napjainkban egyre népszerűbb a kreatív- vagy környezetbarát kartonra nyomott oklevél, emléklap, de szitanyomás­sal akár textilből is elkészítjük Önnek.

Szitanyomás­sal készült oklevél árai

Mivel az egyes oklevelek, emléklap­ok árát meghatározza a színek száma, illetve mérete, kérjen egyedi árkalkulációt oklevél, emléklap szitanyomás­ára!

Oklevél különlegességek az a-szitanyomás.com-ról

Hogy tehetjük különlegessé a megrendelt oklevelet, emléklapot? Kiemelt fontosságú, hogy az oklevél, emléklap tervezése során mind a grafikai szempontok, mind a szitanyomás technológiai követelményeinek szempontjai érvényesüljenek. Ugyanennyire fontos az oklevél, emléklap megfelelő alapanyagának kiválasztása, melyben – több éves tapasztalatunkra támaszkodva – mi is készséggel segítünk. Az igazán különlegességre vágyók az oklevél, emléklap nyomásához a lassan száradó festéket választják, mely domború és fényes felületű, de ezt variálhatják gyorsan száradó, matt felületű festék használatával is.


A-szitanyomás.com - minden, ami szitanyomás>> Tovább a gyakori kérdésekhezMerre tovább?Kérjen árajánlatot oklevél, emléklap szitanyomásra!
Tekintse meg névjegykártya szitanyomására vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
Akik megbíztak minket
DSM Hungary Kft.
Oklevél

KJK Kerszöv Computer Kft.
Oklevél

SKRIVANEK Fordítás és Tolmácsolás
Oklevél

> Tovább a megbízókhoz
 
Miért jó?

Miért jó az oklevél, emléklap aranyozása?

Az aranyozás ünnepélyessé teszi az oklevelet, emléklapot.
 
Referenciák

 
Rólunk mondták

Hogy miért pont ők? Gyorsak, precízek, megbízhatók és a határidő betartása nem képlékeny fogalom náluk.

Alliquander Péter
PontAutó Kft.
ügyvezető
 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép