A szitanyomott oklevelet, emléklapot igazán ünnepélyessé az aranyozással és lakkozással tehetjük.
Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: szita@a-szitanyomas.com

Bemutatkozás
Oklevél, emléklap szitanyomására van szüksége? Vállalkozásunk 1992 óta foglalkozik többek között oklevél, emléklap szitanyomásával. Az alkalomhoz igazodva tehetjük egyedivé az okleveleket, emléklapokat a szitanyomás nyújtotta lehetőségekkel. Az oklevél, emléklap jellemzően nem önállóan, hanem más elemek, pl. meghívó, boríték és mappa kíséretében kerül megrendelésre. Emellett szitanyomó műhelyünk esküvői meghívók, öntapadós címke és egyéb nyomda ipari termékek kivitelezésével is foglalkozik.

Az oldal kulcsszavai
olcsó szitázás, szitanyomó Óbuda, nyomás árak, oklevél, szitanyomás ár, szitanyomás, szitanyomás árlista, szitázás, emblémázás ár, oklevél, kisnyomda, szitanyomó, emléklap Budapest, oklevél, emléklap szitanyomás, emléklap árlista, szitanyomás Budapest


Meghívók, emléktárgyak  

| Oklevél, emléklap szitanyomás

Az oklevél, emléklap bemutatása

Mit tekintünk oklevél­nek, és mi az emléklap? Az oklevél meghatározott külső és belső formák szerint kiállított, lezárt jellegű irat, amely valamilyen hivatalos tényt tartalmaz. Az emléklap kevésbé hivatalos jellegű, kedves emlékeztető. Mindkettő szitanyomás­sal készül. Készítettünk már oklevelet és emléklap­ot önkormányzatnak, sportegyesületnek, iskolának valamint különféle cégeknek. Legyen Ön a következő!

A szitanyomás­sal készült oklevél, emléklap típusai

Cégünk tevékenysége során az oklevél, emléklap alapanyaga az egyik legfontosabb osztályozási szempont. A hagyományos, papírra nyomott, fehér-fekete kombináción kívül, napjainkban egyre népszerűbb a kreatív- vagy környezetbarát kartonra nyomott oklevél, emléklap, de szitanyomás­sal akár textilből is elkészítjük Önnek.

Szitanyomás­sal készült oklevél árai

Mivel az egyes oklevelek, emléklap­ok árát meghatározza a színek száma, illetve mérete, kérjen egyedi árkalkulációt oklevél, emléklap szitanyomás­ára!

Oklevél különlegességek az a-szitanyomás.com-ról

Hogy tehetjük különlegessé a megrendelt oklevelet, emléklapot? Kiemelt fontosságú, hogy az oklevél, emléklap tervezése során mind a grafikai szempontok, mind a szitanyomás technológiai követelményeinek szempontjai érvényesüljenek. Ugyanennyire fontos az oklevél, emléklap megfelelő alapanyagának kiválasztása, melyben – több éves tapasztalatunkra támaszkodva – mi is készséggel segítünk. Az igazán különlegességre vágyók az oklevél, emléklap nyomásához a lassan száradó festéket választják, mely domború és fényes felületű, de ezt variálhatják gyorsan száradó, matt felületű festék használatával is.


A-szitanyomás.com - minden, ami szitanyomás>> Tovább a gyakori kérdésekhezMerre tovább?Kérjen árajánlatot oklevél, emléklap szitanyomásra!
Tekintse meg névjegykártya szitanyomására vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
Akik megbíztak minket
MÖDL Épületgépész Mérnökiroda Kft.
Oklevél

TDE Ipari Fejlesztési Kft.
Oklevél

Dunaújvárosi Hírlap
Oklevél

> Tovább a megbízókhoz
 
Referenciák

 
Miért jó?

Miért jó az oklevél, emléklap aranyozása?

Az aranyozás ünnepélyessé teszi az oklevelet, emléklapot.
 
Rólunk mondták

A szitanyomó műhellyel történő együttműködés eredménye: minőségi termékek, és elégedett megrendelő.


Spitálszky Gábor
Ajtó-Betörésvédelem Kft.
ügyvezető
 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép