A szitanyomott oklevelet, emléklapot igazán ünnepélyessé az aranyozással és lakkozással tehetjük.
Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: szita@a-szitanyomas.com

Bemutatkozás
Szitanyomó műhelyünk 1992 óta foglalkozik többek között oklevél, emléklap nyomásával. A különféle rendezvények fontos kiegészítőinek számító oklevél, emléklap szitanyomására cégünk hosszú évek óta jelentős megrendelést kap. Az oklevél, emléklap általában nem önállóan, hanem egyéb komponensek, mint pl. meghívó, mappa és boríték társaságában jelenik meg megrendeléseinkben. Szitanyomó tevékenységünk a fentieken túlmenően öntapadós címke, műgyantás matrica, valamint egyéb nyomda ipari termékek előállításával is foglalkozik.

Az oldal kulcsszavai
emléklap szitanyomás, szitanyomó Óbuda, szitázás, oklevél, szitanyomás, emléklap Budapest, oklevél, szitanyomás árlista, olcsó szitázás, emléklap árlista, szitanyomó, kisnyomda, emblémázás ár, oklevél, szitanyomás ár, szitanyomás Budapest, nyomás árak


Meghívók, emléktárgyak  

| Oklevél, emléklap szitanyomás

Az oklevél, emléklap bemutatása

Mit tekintünk oklevél­nek, és mi az emléklap? Az oklevél meghatározott külső és belső formák szerint kiállított, lezárt jellegű irat, amely valamilyen hivatalos tényt tartalmaz. Az emléklap kevésbé hivatalos jellegű, kedves emlékeztető. Mindkettő szitanyomás­sal készül. Készítettünk már oklevelet és emléklap­ot önkormányzatnak, sportegyesületnek, iskolának valamint különféle cégeknek. Legyen Ön a következő!

A szitanyomás­sal készült oklevél, emléklap típusai

Cégünk tevékenysége során az oklevél, emléklap alapanyaga az egyik legfontosabb osztályozási szempont. A hagyományos, papírra nyomott, fehér-fekete kombináción kívül, napjainkban egyre népszerűbb a kreatív- vagy környezetbarát kartonra nyomott oklevél, emléklap, de szitanyomás­sal akár textilből is elkészítjük Önnek.

Szitanyomás­sal készült oklevél árai

Mivel az egyes oklevelek, emléklap­ok árát meghatározza a színek száma, illetve mérete, kérjen egyedi árkalkulációt oklevél, emléklap szitanyomás­ára!

Oklevél különlegességek az a-szitanyomás.com-ról

Hogy tehetjük különlegessé a megrendelt oklevelet, emléklapot? Kiemelt fontosságú, hogy az oklevél, emléklap tervezése során mind a grafikai szempontok, mind a szitanyomás technológiai követelményeinek szempontjai érvényesüljenek. Ugyanennyire fontos az oklevél, emléklap megfelelő alapanyagának kiválasztása, melyben – több éves tapasztalatunkra támaszkodva – mi is készséggel segítünk. Az igazán különlegességre vágyók az oklevél, emléklap nyomásához a lassan száradó festéket választják, mely domború és fényes felületű, de ezt variálhatják gyorsan száradó, matt felületű festék használatával is.


A-szitanyomás.com - minden, ami szitanyomás>> Tovább a gyakori kérdésekhezMerre tovább?Kérjen árajánlatot oklevél, emléklap szitanyomásra!
Tekintse meg névjegykártya szitanyomására vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
Referenciák

 
Rólunk mondták

A szitanyomó műhellyel történő együttműködés eredménye: minőségi termékek, és elégedett megrendelő.


Spitálszky Gábor
Ajtó-Betörésvédelem Kft.
ügyvezető
 
Akik megbíztak minket
Herz Aramtúra Hungária Kft.
Oklevél

Menricht Interaktív Ügynökség
Oklevél

Angelica Kórus
Oklevél

> Tovább a megbízókhoz
 
Miért jó?

Milyen a jó oklevél, emléklap?

A jó névjegykártya a méret, a színösszeállítás, a papír alapanyag és a szitanyomás technológiájának megfelelő kombinációja.
 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép