Cégünk bármilyen anyagú oklevél, emléklap szitanyomását vállalja, akár kis tételben is.
Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: a.szitanyomas@gmail.com

Bemutatkozás
Számos különleges alkalom teheti szükségessé oklevél, emléklap szitanyomását. E tevékenység része 1992-ben létrehozott cégünk profiljának. Az oklevél, emléklap szitanyomással készülő elemek, melyek megjelenése az alkalomtól függően változik. Az oklevél, emléklap sok esetben kiegészülhet egyéb kísérőtermékekkel: indokolt lehet más arculati elemek, pl. meghívó, boríték és mappa kíséretében oklevelet rendelni. Az oklevl, emléklap mellett szitanyomó műhelyünk esküvői meghívó, műgyantás matrica, illetve egyéb nyomda ipari termékek széles körével várja Önt.

Az oldal kulcsszavai
emléklap szitanyomás, oklevél, oklevél, olcsó szitázás, szitázás, emblémázás ár, emléklap Budapest, nyomás árak, szitanyomás Budapest, szitanyomás árlista, szitanyomó Óbuda, oklevél, kisnyomda, szitanyomás, szitanyomó, szitanyomás ár, emléklap árlista


Meghívók, emléktárgyak  

| Oklevél, emléklap szitanyomás

Az oklevél, emléklap bemutatása

Mit tekintünk oklevél­nek, és mi az emléklap? Az oklevél meghatározott külső és belső formák szerint kiállított, lezárt jellegű irat, amely valamilyen hivatalos tényt tartalmaz. Az emléklap kevésbé hivatalos jellegű, kedves emlékeztető. Mindkettő szitanyomás­sal készül. Készítettünk már oklevelet és emléklap­ot önkormányzatnak, sportegyesületnek, iskolának valamint különféle cégeknek. Legyen Ön a következő!

A szitanyomás­sal készült oklevél, emléklap típusai

Cégünk tevékenysége során az oklevél, emléklap alapanyaga az egyik legfontosabb osztályozási szempont. A hagyományos, papírra nyomott, fehér-fekete kombináción kívül, napjainkban egyre népszerűbb a kreatív- vagy környezetbarát kartonra nyomott oklevél, emléklap, de szitanyomás­sal akár textilből is elkészítjük Önnek.

Szitanyomás­sal készült oklevél árai

Mivel az egyes oklevelek, emléklap­ok árát meghatározza a színek száma, illetve mérete, kérjen egyedi árkalkulációt oklevél, emléklap szitanyomás­ára!

Oklevél különlegességek az a-szitanyomás.com-ról

Hogy tehetjük különlegessé a megrendelt oklevelet, emléklapot? Kiemelt fontosságú, hogy az oklevél, emléklap tervezése során mind a grafikai szempontok, mind a szitanyomás technológiai követelményeinek szempontjai érvényesüljenek. Ugyanennyire fontos az oklevél, emléklap megfelelő alapanyagának kiválasztása, melyben – több éves tapasztalatunkra támaszkodva – mi is készséggel segítünk. Az igazán különlegességre vágyók az oklevél, emléklap nyomásához a lassan száradó festéket választják, mely domború és fényes felületű, de ezt variálhatják gyorsan száradó, matt felületű festék használatával is.


A-szitanyomás.com - minden, ami szitanyomás>> Tovább a gyakori kérdésekhezMerre tovább?Kérjen árajánlatot oklevél, emléklap szitanyomásra!
Tekintse meg névjegykártya szitanyomására vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Referenciák

 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
Rólunk mondták
 
Akik megbíztak minket
Dobai Hidraulika Kft.
Oklevél

Fejér Megyei Hírlap
Oklevél

T N T Kft.
Oklevél

> Tovább a megbízókhoz
 
Miért jó?

Miért jó az oklevél emléklap?

Többek között a felhasználható alapanyag sokszínűsége miatt. A hagyományos papíron kívül akár textilből is elkészíthető az oklevél, emléklap szitanyomással.
 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép