Oklevél, emléklap szitanyomása mellett cégünk az oklevelek domborítását is vállalja.

Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: a.szitanyomas@gmail.com

Bemutatkozás
Oklevél, emléklap szitanyomás, emblémázás? Cégünk 1992 óta foglalkozik ezekkel a tevékenységekkel, és ez nem minden: szitanyomó tevékenységünk a műgyantás matrica, öntapadós címke, valamint egyéb nyomdai termékek előállítását is magában foglalja. Az oklevél, emléklap, mint szitanyomással készülő termékek, megrendeléseink jelentős hányadában jelen vannak, névjegy, mappa és boríték termékeinkkel kiegészülve.

Az oldal kulcsszavai
kisnyomda, szitanyomó, szitanyomó Óbuda, emblémázás ár, szitanyomás, oklevél, szitázás, emléklap árlista, emléklap Budapest, szitanyomás ár, nyomás árak, szitanyomás árlista, oklevél, emléklap szitanyomás, szitanyomás Budapest, olcsó szitázás, oklevél


Meghívók, emléktárgyak  

| Oklevél, emléklap szitanyomás

Az oklevél, emléklap bemutatása

Mit tekintünk oklevél­nek, és mi az emléklap? Az oklevél meghatározott külső és belső formák szerint kiállított, lezárt jellegű irat, amely valamilyen hivatalos tényt tartalmaz. Az emléklap kevésbé hivatalos jellegű, kedves emlékeztető. Mindkettő szitanyomás­sal készül. Készítettünk már oklevelet és emléklap­ot önkormányzatnak, sportegyesületnek, iskolának valamint különféle cégeknek. Legyen Ön a következő!

A szitanyomás­sal készült oklevél, emléklap típusai

Cégünk tevékenysége során az oklevél, emléklap alapanyaga az egyik legfontosabb osztályozási szempont. A hagyományos, papírra nyomott, fehér-fekete kombináción kívül, napjainkban egyre népszerűbb a kreatív- vagy környezetbarát kartonra nyomott oklevél, emléklap, de szitanyomás­sal akár textilből is elkészítjük Önnek.

Szitanyomás­sal készült oklevél árai

Mivel az egyes oklevelek, emléklap­ok árát meghatározza a színek száma, illetve mérete, kérjen egyedi árkalkulációt oklevél, emléklap szitanyomás­ára!

Oklevél különlegességek az a-szitanyomás.com-ról

Hogy tehetjük különlegessé a megrendelt oklevelet, emléklapot? Kiemelt fontosságú, hogy az oklevél, emléklap tervezése során mind a grafikai szempontok, mind a szitanyomás technológiai követelményeinek szempontjai érvényesüljenek. Ugyanennyire fontos az oklevél, emléklap megfelelő alapanyagának kiválasztása, melyben – több éves tapasztalatunkra támaszkodva – mi is készséggel segítünk. Az igazán különlegességre vágyók az oklevél, emléklap nyomásához a lassan száradó festéket választják, mely domború és fényes felületű, de ezt variálhatják gyorsan száradó, matt felületű festék használatával is.


A-szitanyomás.com - minden, ami szitanyomás>> Tovább a gyakori kérdésekhezMerre tovább?Kérjen árajánlatot oklevél, emléklap szitanyomásra!
Tekintse meg névjegykártya szitanyomására vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
Akik megbíztak minket
Danone Kft.
Oklevél

Mertcontroll Kft.
Oklevél

Árgyélus Grafikai Stúdió Kft.
Oklevél

> Tovább a megbízókhoz
 
Miért jó?

Miért jó az oklevél emléklap?

Többek között a felhasználható alapanyag sokszínűsége miatt. A hagyományos papíron kívül akár textilből is elkészíthető az oklevél, emléklap szitanyomással.
 
Rólunk mondták
 
Referenciák

 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép