A kártyanaptárt igazán egyedivé úgy tehetjük, ha műgyantával emblémázzuk.
Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: a.szitanyomas@gmail.com

Bemutatkozás
Ha év vége, akkor kártyanaptár. Cégünk 1992-es megalakulása óta a kártyanaptár, mint klasszikusan szitanyomással készülő termék, az egyik legfontosabb reklámajándék. Kártyanaptárt általában nem önmagában, hanem karácsonyi üdvözlőlap, névjegy, öntapadós címke társaságában rendelnek ügyfeleink. Persze szitanyomó műhelyünk nem csak kártyanaptár szitanyomásra szakosodott: meghívó, étlap, műgyantás matrica és egyéb nyomda ipari termékek széles választékával várjuk kedves érdeklődőinket.

Az oldal kulcsszavai
kisnyomda, kártyanaptár Budapest, szitanyomás Óbuda, kártyanaptár árlista, szitanyomás Budapest, szitanyomó, szitanyomás ár, szitázás, szitanyomás, olcsó szitázás, emblémázás ár, kártyanaptár ár, szitanyomó Óbuda, nyomás árak


Egyéb termékek  

| Kártyanaptár szitanyomás

A kártyanaptár bemutatása

Miért hasznos a kártyanaptár? A szitanyomás­sal készült kártyanaptár egyik oldalán folyamatosan nyomon tudja követni a napok múlását, a másik oldalán pedig megtalálja cégének logóját. A kártyanaptár amellett, hogy mutatja az idő múlását, egyben hasznos reklámhordozó is. Sokan úgy gondolják, hogy a mobiltelefonok korában a kártyanaptárak ideje lejárt. A mi tapasztalatunk azt mutatja, hogy az év vége közeledtével egyre több cég ajándékoz kártyanaptár­t partnereinek, alkalmazottainak és használja fel ajándék kísérőként.

A szitanyomás­sal készül kártyanaptár típusai

A kártyanaptár megjelenésének csak a fantázia szabhat határt. Ügyfeleink igényei szerint kártyanaptár szitanyomás­a szinte minden formában, színben, fotóval ellátva is megtörtént már.

A szitanyomás­sal készülő kártyanaptár árak

A kártyanaptár ára függ attól, hogy az előmunkálatokkal (grafikai előkészítéssel, levilágítással) is bennünket bíz-e meg kedves partnerünk, vagy hozott kártyanaptár-mintából dolgozunk, ezért minden egyes kártyanaptár szitanyomás esetében egyéni árkalkulációt készítünk.

Kártyanaptár különlegességek az a-szitanyomás.com-ról


Kártyanaptár­át egyedivé teheti, ha azt műgyantás címkével emblémázzuk. A műgyantás matrica cégének logóját nem csak kiemeli, hanem fényhatásának köszönhetően a logóját hamarabb észre is veszik a fogyasztók. A műgyantás címke biztosítja kártyanaptár­ának a minőségi megjelenést, és ez még nem minden: akár aranyoztathatja, formalakkoztathatja is kártyanaptár­át, ha fokozni szeretné a hatást.A-szitanyomás.com - minden, ami szitanyomás>> Tovább a gyakori kérdésekhezMerre tovább?Kérjen árajánlatot kártyanaptár szitanyomásra!
Tekintse meg névjegykártya szitanyomására vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Rólunk mondták

Hogy miért pont ők? Gyorsak, precízek, megbízhatók és a határidő betartása nem képlékeny fogalom náluk.

Alliquander Péter
PontAutó Kft.
ügyvezető
 
Miért jó?

Miért jó a kártyanaptár műgyantázása?

A műgyantázott kártyanaptár exkluzívabb külsejű, mint az átlagos kártyanaptárok.
 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
Referenciák

 
Akik megbíztak minket
> Tovább a megbízókhoz
 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép