A kártyanaptár szitanyomása általában 5-8 munkanapot vesz igénybe.
Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: szita@a-szitanyomas.com

Bemutatkozás
Kártyanaptárt rendelne? Jó helyen jár. Cégünk tevékenységi körében 1992-es megalakulása óta a jellemzően szitanyomással készülő kártyanaptár nyomása fontos szerepet játszik. Természetesen a kártyanaptár nem önállóan, hanem karácsonyi üdvözlőlap, öntapadós címke, névjegy társaságában kerül megrendelésre. Szitanyomó műhelyünk persze nem csak kártyanaptár szitanyomásával foglalkozik: meghívó, étlap és az öntapadós matrica megrendeléseink jelentős hányadát teszi ki egyéb nyomda ipari termékek mellett.

Az oldal kulcsszavai
szitanyomás Óbuda, szitanyomás Budapest, szitázás, szitanyomás, olcsó szitázás, kártyanaptár árlista, szitanyomás ár, emblémázás ár, kártyanaptár Budapest, nyomás árak, szitanyomó Óbuda, kisnyomda, kártyanaptár ár, szitanyomó


Egyéb termékek  

| Kártyanaptár szitanyomás

A kártyanaptár bemutatása

Miért hasznos a kártyanaptár? A szitanyomás­sal készült kártyanaptár egyik oldalán folyamatosan nyomon tudja követni a napok múlását, a másik oldalán pedig megtalálja cégének logóját. A kártyanaptár amellett, hogy mutatja az idő múlását, egyben hasznos reklámhordozó is. Sokan úgy gondolják, hogy a mobiltelefonok korában a kártyanaptárak ideje lejárt. A mi tapasztalatunk azt mutatja, hogy az év vége közeledtével egyre több cég ajándékoz kártyanaptár­t partnereinek, alkalmazottainak és használja fel ajándék kísérőként.

A szitanyomás­sal készül kártyanaptár típusai

A kártyanaptár megjelenésének csak a fantázia szabhat határt. Ügyfeleink igényei szerint kártyanaptár szitanyomás­a szinte minden formában, színben, fotóval ellátva is megtörtént már.

A szitanyomás­sal készülő kártyanaptár árak

A kártyanaptár ára függ attól, hogy az előmunkálatokkal (grafikai előkészítéssel, levilágítással) is bennünket bíz-e meg kedves partnerünk, vagy hozott kártyanaptár-mintából dolgozunk, ezért minden egyes kártyanaptár szitanyomás esetében egyéni árkalkulációt készítünk.

Kártyanaptár különlegességek az a-szitanyomás.com-ról


Kártyanaptár­át egyedivé teheti, ha azt műgyantás címkével emblémázzuk. A műgyantás matrica cégének logóját nem csak kiemeli, hanem fényhatásának köszönhetően a logóját hamarabb észre is veszik a fogyasztók. A műgyantás címke biztosítja kártyanaptár­ának a minőségi megjelenést, és ez még nem minden: akár aranyoztathatja, formalakkoztathatja is kártyanaptár­át, ha fokozni szeretné a hatást.A-szitanyomás.com - minden, ami szitanyomás>> Tovább a gyakori kérdésekhezMerre tovább?Kérjen árajánlatot kártyanaptár szitanyomásra!
Tekintse meg névjegykártya szitanyomására vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Referenciák

 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
Akik megbíztak minket
> Tovább a megbízókhoz
 
Miért jó?

Miért jó a szitanyomással készülő kártyanaptár?

A szitanyomással készülő névjegykártya mutatja az idő múlását és egyben fontos reklámhordozó.
 
Rólunk mondták

Hogy miért pont ők? Gyorsak, precízek, megbízhatók és a határidő betartása nem képlékeny fogalom náluk.

Alliquander Péter
PontAutó Kft.
ügyvezető
 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép