Cégünk nem csak a kártyanaptár szitanyomását, hanem grafikai tervezését is vállalja. 
Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: a.szitanyomas@gmail.com

Bemutatkozás
Kártyanaptár szitanyomásával vállalkozásunk 1992. óta foglalkozik. A klasszikusan szitanyomással készülő kártyanaptár az egyik legjelentősebb reklámajándék. Kártyanaptárt általában nem önmagában, hanem karácsonyi üdvözlőlap, névjegy, öntapadós matrica társaságában rendelnek ügyfeleink. Szitanyomó műhelyünk persze nem csak falinaptr elkészítésével foglalkozik: műgyantás matrica, meghívó, étlap, illetve egyéb nyomda ipari termékek széles körével várjuk ügyfeleinket.

Az oldal kulcsszavai
szitanyomás Budapest, szitázás, szitanyomás, kártyanaptár Budapest, szitanyomó Óbuda, szitanyomó, kisnyomda, emblémázás ár, kártyanaptár árlista, olcsó szitázás, nyomás árak, kártyanaptár ár, szitanyomás Óbuda, szitanyomás ár


Egyéb termékek  

| Kártyanaptár szitanyomás

A kártyanaptár bemutatása

Miért hasznos a kártyanaptár? A szitanyomás­sal készült kártyanaptár egyik oldalán folyamatosan nyomon tudja követni a napok múlását, a másik oldalán pedig megtalálja cégének logóját. A kártyanaptár amellett, hogy mutatja az idő múlását, egyben hasznos reklámhordozó is. Sokan úgy gondolják, hogy a mobiltelefonok korában a kártyanaptárak ideje lejárt. A mi tapasztalatunk azt mutatja, hogy az év vége közeledtével egyre több cég ajándékoz kártyanaptár­t partnereinek, alkalmazottainak és használja fel ajándék kísérőként.

A szitanyomás­sal készül kártyanaptár típusai

A kártyanaptár megjelenésének csak a fantázia szabhat határt. Ügyfeleink igényei szerint kártyanaptár szitanyomás­a szinte minden formában, színben, fotóval ellátva is megtörtént már.

A szitanyomás­sal készülő kártyanaptár árak

A kártyanaptár ára függ attól, hogy az előmunkálatokkal (grafikai előkészítéssel, levilágítással) is bennünket bíz-e meg kedves partnerünk, vagy hozott kártyanaptár-mintából dolgozunk, ezért minden egyes kártyanaptár szitanyomás esetében egyéni árkalkulációt készítünk.

Kártyanaptár különlegességek az a-szitanyomás.com-ról


Kártyanaptár­át egyedivé teheti, ha azt műgyantás címkével emblémázzuk. A műgyantás matrica cégének logóját nem csak kiemeli, hanem fényhatásának köszönhetően a logóját hamarabb észre is veszik a fogyasztók. A műgyantás címke biztosítja kártyanaptár­ának a minőségi megjelenést, és ez még nem minden: akár aranyoztathatja, formalakkoztathatja is kártyanaptár­át, ha fokozni szeretné a hatást.A-szitanyomás.com - minden, ami szitanyomás>> Tovább a gyakori kérdésekhezMerre tovább?Kérjen árajánlatot kártyanaptár szitanyomásra!
Tekintse meg névjegykártya szitanyomására vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Miért jó?

Miért jó a kártyanaptár műgyantázása?

A műgyantázott kártyanaptár exkluzívabb külsejű, mint az átlagos kártyanaptárok.
 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
Akik megbíztak minket
> Tovább a megbízókhoz
 
Referenciák

 
Rólunk mondták
 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép