A szitanyomáson kívül cégünk vállalja az üdvözlőkártya aranyozását, formalakkozását és stancolását is.

Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: szita@a-szitanyomas.com

Bemutatkozás
Karácsonyi üdvözlőlap szitanyomásával, emblémázásával vállalkozásunk 1992. óta foglalkozik. A klasszikusan szitanyomással készülő karácsonyi üdvözlőkártya nyomása megrendeléseink jelentős részét teszi ki. Karácsonyi üdvözlőlapot általában nem önmagában, hanem boríték, doboz (ajándékokhoz), papírtáska társaságában rendelnek ügyfeleink. Szitanyomó műhelyünk persze nem csak karácsonyi üdvözlőkártya elkésztésével foglalkozik: öntapadós matrica, meghívó, levélpapír, névjegy, illetve egyéb nyomda ipari termékek széles körével várjuk ügyfeleinket.

Az oldal kulcsszavai
emblémázás ár, olcsó szitázás, szitanyomó, karácsonyi üdvözlőlap árlista, szitanyomás árlista, szitanyomó Óbuda, szitanyomás, szitázás, szitanyomás ár, karácsonyi üdvözőlap ár, karácsonyi üdvözlőlap Budapest, nyomás árak, szitanyomás Budapest, kisnyomda


Egyéb termékek  

| Karácsonyi üdvözlőlap szitanyomás

A karácsonyi üdvözlőlap bemutatása

Karácsony közeledtével a cégek általában karácsonyi üdvözlőlap útján fejezik ki jókívánságaikat partnereiknek. Nem új keletű szokásról van szó: már az ősi Kínában küldtek egymásnak üdvözlőlapokat újév alkalmából, illetve már az ókori egyiptomiak is üzentek papirusz tekercseken. Cégünk abból a sajátos emberi vonásból indul ki, hogy üdvözlőlapot mindenki szeret adni és kapni egyaránt. Így ha közeleg a karácsony, ne feledkezzen meg partnereiről, barátairól, családtagjairól, rendeljen karácsonyi üdvözlőlap­ot nálunk!

A szitanyomás­sal készülő karácsonyi üdvözlőlap típusai

A karácsonyi üdvözlőlap egy kedves gesztus üzletfeleink felé: az üdvözlőlap elküldésével nyomatékosítjuk a partnereinkkel folytatott üzleti együttműködés fontosságát. A hagyományos karácsonyi üdvözlőlaptól kezdve egészen az extra üdvözlőkártyákig különféle karácsonyi üvözlőlap szitanyomás­át vállaljuk. Az üdvözlőlapokat természetesen tipizálhatjuk még aszerint is, hogy hozott, kész üdvözlőlapot emblémázunk, vagy a grafikai tervezéstől kezdve mindent cégünk készít az üdvözlőkártyával kapcsolatosan. Hogy még különlegesebbé tegyük karácsonyi üdvözlőkártyáját, cégünk vállalja karácsonyi üdvözlőlap­nak aranyozását, formalakkozását, stancolását, vakdomborítását.

Szitanyomás árlista - a leggyakoribb karácsonyi üdvözlőlap árak


Karácsonyi üdvözlőlap szitanyomás - egy színnel nyomva (1+1), A/5-ös méret, bígelve 100 db 300 db 500 db
Karácsonyi üdvözlőlap szitanyomás műnyomó kartonra 200 Ft/db 175 Ft/db 150 Ft/db

Karácsonyi üdvözlőlap szitanyomás kreatív kartonra (a karácsonyi üdvözlőkártya papírjának grammsúlyától és típusától függően

240-450 Ft/db 220-400 Ft/db 180-350 Ft/db

A fenti nettó karácsonyi üdvözlőlap-egységárak anyagköltséggel együtt értendők, és csak a szitanyomás költségeit tartalmazzák. A karácsonyi üdvözlőlap megtervezésének (grafikai előkészítés és levilágítás) költségeit a fenti táblázat nem tartalmazza.

Karácsonyi üdvözlőlap szitanyomás - egyik oldalán két színnel nyomva (2+1), A/5-ös méret, bígelve 100 db 300 db 500 db
Karácsonyi üdvözlőlap szitanyomás műnyomó kartonra 240 Ft/db 210 Ft/db 190 Ft/db

Karácsonyi üdvözlőlap szitanyomás kreatív kartonra (a karácsonyi üdvözlőkártya papírjának grammsúlyától és típusától függően.

280-490 Ft/db 260-440 Ft/db 300-480 Ft/db

A fenti nettó karácsonyi üdvözlőlap-egységárak anyagköltséggel együtt értendők, és csak a szitanyomás költségeit tartalmazzák. A karácsonyi üdvözlőlap megtervezésének (grafikai előkészítés és levilágítás) költségeit a fenti táblázat nem tartalmazza.

Kérésére egyedi tervezésű és kivitelezésű üdvözlőlapokhoz természetesen egyedi árakat kalkulálunk.

Karácsonyi üdvözlőlap különlegességek az a-szitanyomás.com-ról

Az eddigi legkülönlegesebb karácsonyi üdvözlőlap egy reklámügynkség megrendelésére készült. Az üdvözlőlap esszenciáját a tervezés adta: különleges kartonból, különleges mérettel (30x15 cm), különleges grafikával elkészített karácsonyi üdvözlőlap, mézeskalács kompozícióval.


A-szitanyomás.com - minden, ami szitanyomás>> Tovább a gyakori kérdésekhezMerre tovább?Kérjen árajánlatot karácsonyi üdvözlőlap szitanyomásra!
Tekintse meg cégkártya szitanyomására vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Rólunk mondták

Hogy miért pont ők? Gyorsak, precízek, megbízhatók és a határidő betartása nem képlékeny fogalom náluk.

Alliquander Péter
PontAutó Kft.
ügyvezető
 
Miért jó?

Miért jó a karácsonyi üdvözlőlap formalakkozása?

A formalakkozás kiemeli a karácsonyi üdvözlőlap egyes komponenseit.
 
Referenciák

 
Akik megbíztak minket
> Tovább a megbízókhoz
 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép