Az egyik legkülönlegesebb karácsonyi üdvözlőlap szitanyomása különleges kartonra készült, különleges grafikával és mézeskalács kompozícióval.
Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: a.szitanyomas@gmail.com

Bemutatkozás
Üdvözlőlapot küldene ügyfeleinek karácsonyra vagy más alkalomból? Jó helyen jár. Cégünk kínálatában 1992-es megalakulása óta az egyik legjelentősebb elem a klasszikusan szitanyomással készülő karácsonyi üdvözlőlap nyomása, emblémázása. Gyakori, hogy a karácsonyi üdvözlőlap nem önállóan, hanem boríték, doboz (ajándékokhoz), papírtáska társaságában kerül megrendelésre. Szitanyomó műhelyünk persze nem csak karácsonyi üdvözlőlap elkészítésével foglalkozik: névjegy, meghívó, levélpapír és az öntapadós matrica megrendeléseink jelentős hányadát teszi ki egyéb nyomda ipari termékek mellett.

Az oldal kulcsszavai
szitanyomás, kisnyomda, szitanyomás ár, karácsonyi üdvözlőlap Budapest, szitanyomás Budapest, szitanyomás árlista, olcsó szitázás, szitanyomó, nyomás árak, szitanyomó Óbuda, karácsonyi üdvözőlap ár, emblémázás ár, karácsonyi üdvözlőlap árlista, szitázás


Egyéb termékek  

| Karácsonyi üdvözlőlap szitanyomás

A karácsonyi üdvözlőlap bemutatása

Karácsony közeledtével a cégek általában karácsonyi üdvözlőlap útján fejezik ki jókívánságaikat partnereiknek. Nem új keletű szokásról van szó: már az ősi Kínában küldtek egymásnak üdvözlőlapokat újév alkalmából, illetve már az ókori egyiptomiak is üzentek papirusz tekercseken. Cégünk abból a sajátos emberi vonásból indul ki, hogy üdvözlőlapot mindenki szeret adni és kapni egyaránt. Így ha közeleg a karácsony, ne feledkezzen meg partnereiről, barátairól, családtagjairól, rendeljen karácsonyi üdvözlőlap­ot nálunk!

A szitanyomás­sal készülő karácsonyi üdvözlőlap típusai

A karácsonyi üdvözlőlap egy kedves gesztus üzletfeleink felé: az üdvözlőlap elküldésével nyomatékosítjuk a partnereinkkel folytatott üzleti együttműködés fontosságát. A hagyományos karácsonyi üdvözlőlaptól kezdve egészen az extra üdvözlőkártyákig különféle karácsonyi üvözlőlap szitanyomás­át vállaljuk. Az üdvözlőlapokat természetesen tipizálhatjuk még aszerint is, hogy hozott, kész üdvözlőlapot emblémázunk, vagy a grafikai tervezéstől kezdve mindent cégünk készít az üdvözlőkártyával kapcsolatosan. Hogy még különlegesebbé tegyük karácsonyi üdvözlőkártyáját, cégünk vállalja karácsonyi üdvözlőlap­nak aranyozását, formalakkozását, stancolását, vakdomborítását.

Szitanyomás árlista - a leggyakoribb karácsonyi üdvözlőlap árak


Karácsonyi üdvözlőlap szitanyomás - egy színnel nyomva (1+1), A/5-ös méret, bígelve 100 db 300 db 500 db
Karácsonyi üdvözlőlap szitanyomás műnyomó kartonra 200 Ft/db 175 Ft/db 150 Ft/db

Karácsonyi üdvözlőlap szitanyomás kreatív kartonra (a karácsonyi üdvözlőkártya papírjának grammsúlyától és típusától függően

240-450 Ft/db 220-400 Ft/db 180-350 Ft/db

A fenti nettó karácsonyi üdvözlőlap-egységárak anyagköltséggel együtt értendők, és csak a szitanyomás költségeit tartalmazzák. A karácsonyi üdvözlőlap megtervezésének (grafikai előkészítés és levilágítás) költségeit a fenti táblázat nem tartalmazza.

Karácsonyi üdvözlőlap szitanyomás - egyik oldalán két színnel nyomva (2+1), A/5-ös méret, bígelve 100 db 300 db 500 db
Karácsonyi üdvözlőlap szitanyomás műnyomó kartonra 240 Ft/db 210 Ft/db 190 Ft/db

Karácsonyi üdvözlőlap szitanyomás kreatív kartonra (a karácsonyi üdvözlőkártya papírjának grammsúlyától és típusától függően.

280-490 Ft/db 260-440 Ft/db 300-480 Ft/db

A fenti nettó karácsonyi üdvözlőlap-egységárak anyagköltséggel együtt értendők, és csak a szitanyomás költségeit tartalmazzák. A karácsonyi üdvözlőlap megtervezésének (grafikai előkészítés és levilágítás) költségeit a fenti táblázat nem tartalmazza.

Kérésére egyedi tervezésű és kivitelezésű üdvözlőlapokhoz természetesen egyedi árakat kalkulálunk.

Karácsonyi üdvözlőlap különlegességek az a-szitanyomás.com-ról

Az eddigi legkülönlegesebb karácsonyi üdvözlőlap egy reklámügynkség megrendelésére készült. Az üdvözlőlap esszenciáját a tervezés adta: különleges kartonból, különleges mérettel (30x15 cm), különleges grafikával elkészített karácsonyi üdvözlőlap, mézeskalács kompozícióval.


A-szitanyomás.com - minden, ami szitanyomás>> Tovább a gyakori kérdésekhezMerre tovább?Kérjen árajánlatot karácsonyi üdvözlőlap szitanyomásra!
Tekintse meg cégkártya szitanyomására vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Miért jó?

Miért jó a karácsonyi üdvözlőlap aranyozása?

Az aranyozás még elegánsabbá teszi a karácsonyi üdvözlőlapot.
 
Akik megbíztak minket
> Tovább a megbízókhoz
 
Rólunk mondták

Hogy miért pont ők? Gyorsak, precízek, megbízhatók és a határidő betartása nem képlékeny fogalom náluk.

Alliquander Péter
PontAutó Kft.
ügyvezető
 
Referenciák

 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép