A határidőnapló szitanyomása tevékenységünk jelentős részét képezi a téli hónapokban.

Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: a.szitanyomas@gmail.com

Bemutatkozás
Ha Önnek fontos a heti teendők összegyűjtése, akkor remek megoldás a határidőnapló használata. Cégünk 1992-es megalakulása óta a klasszikusan szitanyomással készülő határidőnapló emblémázása megrendeléseink jelentős hányadában jelen van a karácsonyi ünnepek vagy céges ajándékozások közeledtével. Határidőnapló szitanyomást általában nem önmagában, hanem karácsonyi üdvözlőlap, cégkártya és műgyantás címke társaságában rendelnek. Persze szitanyomó műhelyünk nem csak határidőnaplókra szakosodott: névjegy, meghívó, levélpapír, öntapadós matrica és egyéb nyomda ipari termékek széles választékával várjuk kedves látogatóinkat.

Az oldal kulcsszavai
nyomás árak, szitanyomó, határidőnapló árlista, szitanyomás Budapest, határidőnapló ár, szitanyomás, határidőnapló, szitanyomó Óbuda, emblémázás ár, szitanyomás árlista, szitázás, olcsó szitázás, határidőnapló Budapest, kisnyomda


Emblémázás, ajándéktárgyak  

| Határidőnapló szitanyomás

A határidőnapló bemutatása

A XV. században a határidőnaplónak egyetlen funkciója volt: az idő múlásának jelzése. Azonban mi manapság egy határidőnapló alapvető feladata? A következő napok, hetek teendőinek összegyűjtése. Sokan úgy gondolják, a határidőnaplók ideje lejárt, hiszen az elektronikus forma lépett a helyébe. A teendők határidőnaplóba történő feljegyzéséhez azonban sem internet kapcsolatra, sem pedig áramra nincs szükség, így alkalmazása egyszerű és hatékony.

A szitanyomás­sal készült határidőnapló típusai

A cégünknél előforduló emblémázott határidőnaplóknak két típusát különböztetjük meg: vagy a megrendelőink hozzák a már kész, szitanyomás­ra váró határidőnaplót, vagy cégünk vállalja az igényeknek megfelelő határidőnapló beszerzését.

Határidőnapló szitanyomás - árlista
(a leggyakoribb határidőnapló árak)


Határidőnapló szitanyomás 100 db 300 db 500 db
Emblémázott határidőnapló 50 Ft/db 38 Ft/db 30 Ft/db

A fenti nettó határidőnapló egységárak anyagköltség nélkül értendők, de a határidőnapló szitanyomás­ának költségeit nem tartalmazzák (egy szín esetén 4000 Ft). Nem tartalmazzák továbbá a határidőnaplók ki- és becsomagolási költségét sem.

Határidőnapló különlegességek az a-szitanyomás.com-ról

Nem szerepel még cégének emblémája határidőnaplóján? Céges fotóját a határidőnaplóján is szeretné megörökíttetni, csak nem tudja, kihez forduljon? Mi tudjuk a megoldást. A határidőnapló­-különlegességek közül egyre gyakoribbak azok a típusok, amelyeket valamilyen, az adott céghez kötődő fotóval látnak el. Így a határidőnapló nem csak egy egyszerű munkaeszköz, hanem sajátos jelleget is kap.


A-szitanyomás.com - határidőnapló szitanyomás
Merre tovább?Kérjen árajánlatot határidőnapló felülnyomására!
Tekintse meg műgyantás címkére vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Rólunk mondták

Hogy miért pont ők? Gyorsak, precízek, megbízhatók és a határidő betartása nem képlékeny fogalom náluk.

Alliquander Péter
PontAutó Kft.
ügyvezető
 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
Referenciák

 
Miért jó?

Miért hasznos a határidőnapló nevesítése?

A határidőnapló emblémázása során feltüntethetjük a cég emblémáját és a használó nevét. Reklámtárgy és személyes ajándék is lehet egyben.
 
Akik megbíztak minket
Advex Design Stúdió
Határidőnapló

ICI Commenda Hungária Kft.
Határidőnapló

Mikromer Kft. Foto-M Stúdió
Határidőnapló

> Tovább a megbízókhoz
 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép