Cégünk akár kis tételben is vállalja hűtőmágnesek emblémázását.

Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: szita@a-szitanyomas.com

Bemutatkozás
Ha hűtőmágnes emblémájának szitanyomásához keres partnert, jó helyen jár! Ez csak egy része szerteágazó tevékenységi körünknek, amelyet 1992 óta a változó igényeknek megfelelően folyamatosan bővítünk. A klasszikusan szitanyomással készülő hűtőmágnes az egyik legkedveltebb reklmtárgyunk, melyet ízlésének megfelelően egyedivé tehetünk. A hűtőmágnes emblémázása általában megrendeléseinkben nem önálló tételként, hanem más reklámtárgy, mint pl. cégkártya, öngyújtó, kulcstartó társaságában jelenik meg. Mindezek mellett szitanyomó műhelyünk öntapadós címke, meghívó, illetőleg egyéb nyomda ipari termékek elkészítésére is szakosodott.

Az oldal kulcsszavai
kisnyomda, hűtőmágnes emblémázás, emblémázás ár, olcsó szitázás, szitanyomó Óbuda, szitanyomás árlista, hűtőmágnes Budapest, szitanyomó, nyomás árak, szitázás, szitanyomás, szitanyomás Óbuda, szitanyomás Budapest, hűtőmágnes


Egyéb termékek  

| Hűtőmágnes szitanyomás

A hűtőmágnes bemutatása

A hűtőmágnes az egyik leggyakoribb reklámtárgy, kiváló marketingeszköz, melynek segítségével üzenetet is hagyhatunk egymásnak. Az Ön kérése alapján a hűtőmágnes­t egyedi formában és méretben, fotóminőségű grafikával tesszük különlegessé. Ha valami igazán exkluzívra és különlegesre vágyik, akkor a hűtőmágnes elkészítéséhez műgyantás technológiát alkalmazunk.

Mi az a hűtőmágnes? A hűtőmágnes valójában egy vékony mágnesfólia, melyre bármilyen grafika felvihető. A hűtőmágnes formája, alakra vágása mindig az egyedi igényekhez igazodik.

A szitanyomás­sal készült hűtőmágnes típusai

A hűtőmágnes felülete alapján cégünk sík, plasztikus illetve 3D felületű hűtőmágnes­ek elkészítését vállalja. A hűtőmágnes­t érintő egyedi elképzeléseinek megvalósításában grafikusaink állnak szíves rendelkezésükre.

Hűtőmágnes-árak

Mivel a hűtőmágnes ára függ attól, hogy igényeinek melyik hűtőmágnes típus felel meg, gy minden egyes igény esetén egyedi árkalkulációt készítünk. 


A-szitanyomás.com - minden, ami szitanyomás>> Tovább a gyakori kérdésekhezMerre tovább?Kérjen árajánlatot hűtőmágnesre!
Tekintse meg névjegykártya szitanyomására vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Rólunk mondták

A szitanyomó műhellyel történő együttműködés eredménye: minőségi termékek, és elégedett megrendelő.


Spitálszky Gábor
Ajtó-Betörésvédelem Kft.
ügyvezető
 
Akik megbíztak minket
> Tovább a megbízókhoz
 
Referenciák

 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
Miért jó?

Miért jó az öngyújtó műgyantázása?

Műgyantás címkével az öngyújtó még exkluzívabb megjelenést kap.
 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép