A hűtőmágnes emblémázása szitanyomással történik, akár kis tételben is vállalunk hűtőmágnes emblémázást.
Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: a.szitanyomas@gmail.com

Bemutatkozás
Hűtőmágnes reklámtárgyként, ajándékként? Vállalkozásunk 1992 óta foglalkozik hűtőmágnes készítésével, mely klasszikusan szitanyomással készül. Műgyantás matrica segítségével fokozhatjuk a hűtőmágnes exkluzivitását. A hűtőmágnest partnereink általában nem egyedül, hanem egyéb reklámtárgyak – pl. öngyújtó, kulcstartó, cégkártya kíséretében rendelik meg. Emellett szitanyomó műhelyünk meghívó, öntapadós címke és egyéb nyomda ipari termékek kivitelezésével is foglalkozik.

Az oldal kulcsszavai
emblémázás ár, nyomás árak, hűtőmágnes, olcsó szitázás, szitázás, hűtőmágnes Budapest, szitanyomás árlista, kisnyomda, hűtőmágnes emblémázás, szitanyomás, szitanyomó Óbuda, szitanyomó, szitanyomás Budapest, szitanyomás Óbuda


Egyéb termékek  

| Hűtőmágnes szitanyomás

A hűtőmágnes bemutatása

A hűtőmágnes az egyik leggyakoribb reklámtárgy, kiváló marketingeszköz, melynek segítségével üzenetet is hagyhatunk egymásnak. Az Ön kérése alapján a hűtőmágnes­t egyedi formában és méretben, fotóminőségű grafikával tesszük különlegessé. Ha valami igazán exkluzívra és különlegesre vágyik, akkor a hűtőmágnes elkészítéséhez műgyantás technológiát alkalmazunk.

Mi az a hűtőmágnes? A hűtőmágnes valójában egy vékony mágnesfólia, melyre bármilyen grafika felvihető. A hűtőmágnes formája, alakra vágása mindig az egyedi igényekhez igazodik.

A szitanyomás­sal készült hűtőmágnes típusai

A hűtőmágnes felülete alapján cégünk sík, plasztikus illetve 3D felületű hűtőmágnes­ek elkészítését vállalja. A hűtőmágnes­t érintő egyedi elképzeléseinek megvalósításában grafikusaink állnak szíves rendelkezésükre.

Hűtőmágnes-árak

Mivel a hűtőmágnes ára függ attól, hogy igényeinek melyik hűtőmágnes típus felel meg, gy minden egyes igény esetén egyedi árkalkulációt készítünk. 


A-szitanyomás.com - minden, ami szitanyomás>> Tovább a gyakori kérdésekhezMerre tovább?Kérjen árajánlatot hűtőmágnesre!
Tekintse meg névjegykártya szitanyomására vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Miért jó?

Miért jó az emblémázott hűtőmágnes?

Az emblémázott hűtőmágnes az egyik leggyakoribb reklámtárgy és kiváló marketingeszköz.
 
Referenciák

 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
Akik megbíztak minket
> Tovább a megbízókhoz
 
Rólunk mondták
 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép