A céges mappa lakkozása, formalakkozása egyfajta védelmet ad a mappának, valamint kihangsúlyozza a mappa egyes elemeit.
Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: a.szitanyomas@gmail.com

Bemutatkozás
Szitanyomás, céges mappa nyomása, emblémázás? Cégünk 1992 óta foglalkozik ezekkel a tevékenységekkel, és ez nem minden: szitanyomó tevékenységünk a meghívó, öntapadós címke, valamint egyéb nyomdai termékek előállítását is magban foglalja. A mappa, mint alapvető kisarculati elem, megrendeléseink jelentős hányadában jelen van, névjegy, levélpapír és boríték termékeinkkel kiegészülve.

Az oldal kulcsszavai
olcsó szitázás, szitanyomó, szitanyomás Budapest, nyomás árak, mappa árlista, emblémázás ár, mappa, szitanyomás árlista, kisnyomda, céges mappa, szitanyomó Óbuda, egyedi mappa, szitázás, szitanyomás


Arculati termékek  

| Mappa, dosszié szitanyomás

A mappa bemutatása

Szeretné rendben tartani iratait? Konferenciát szervez, és gondot okoz az iratok biztonságos tárolása? Mi tudjuk az ideális megoldást. Cégünk egyedi tervezésű mappa gyártásával és emblémázásával segít Önnek az iratrendezésben.

Tudta Ön, hogy egy egyedi céges mappa elkészítéséhez külön szerszámot kell készíteni? Vannak ugyan standard szerszámok, melyek típusegyezés esetén felhasználhatók az adott mappához, de sok mappa esetében egyedi szerszámkészítésre van szükség.

A szitanyomás­sal készülő mappa típusai

A mappák a felhasznált karton vastagságában különbözhetnek egymástól. A mappák csoportosításánál további fontos tényező a felhasználás célja, vagyis hogy a mappa egyszeri vagy többszöri felhasználásáról van-e szó. Céges dosszié esetében tanácsos olyan mappában gondolkodni, amely egyben a felhasználó névjegykártyáját is tartalmazza. Az irat rögzítésének típusa szerint beszélhetünk gyűrűs-, illetve gumis mappáról is.

A szitanyomás­sal készülő mappa ára

Mivel minden egyes mappa ára egyedi kalkulációt igényel, nincsenek fix áraink, ezért kérjük, keressen meg minket árajánlatkérésével! A dosszié ára függ az alapanyagtól, a nyomott színek számától és a darabszámtól. Az árkalkulációnál azt is figyelembe vesszük, ha ügyfelünk lakkozást, formalakkozást, vagy fóliázást is igényel kiegészítő szolgáltatásként.

Mappa különlegességek az a-szitanyomás.com-ról

Cégünk egyedi céges mappák széles spektrumát kínálja az egyedi mappák felhasználóinak. Készítettünk már ablakos mappát mérnöki irodának, vagy éppen fehér, emblémázott, cromolux karton alapanyagú mappát egy amerikai hűtéstechnikai cég konferenciájára.


A-szitanyomás.com - minden, ami szitanyomás>> Tovább a gyakori kérdésekhezMerre tovább?Kérjen árajánlatot mappára, dossziéra!
Tekintse meg névjegykártya szitanyomására vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Rólunk mondták

A szitanyomó műhellyel történő együttműködés eredménye: minőségi termékek, és elégedett megrendelő.


Spitálszky Gábor
Ajtó-Betörésvédelem Kft.
ügyvezető
 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
Akik megbíztak minket
GMN Repro Stúdió
Mappa

Árgyélus Grafikai Stúdió
Mappa

Balatoni Péter
Mappa

> Tovább a megbízókhoz
 
Referenciák

 
Miért jó?

Miért jó a mappa formalakkozása?

A formalakkozás kiemeli a mappa egyes elemeit.
 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép