Egyedi céges mappa készítése, emblémázása akár kis tételben is.

Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: a.szitanyomas@gmail.com

Bemutatkozás
Mint alapvető kisarculati elem, a céges mappa az egyik legjelentősebb része tevékenységünknek. Cégünk 1992 óta foglalkozik mappák nyomásával, emblémázással. A mappa azonban nem jár egyedül: ügyfeleink más arculati elemek, mint pl. mappa, boríték, vagy levélpapír kíséretében rendelik meg. Szitanyomó műhelyünk mindezek mellett többek között öntapadós címke, meghívó szitanyomásával, illetőleg egyéb nyomda ipari termékekkel áll ügyfeleink rendelkezésére.

Az oldal kulcsszavai
olcsó szitázás, szitanyomás árlista, szitanyomó, szitanyomás Budapest, nyomás árak, szitanyomás, céges mappa, kisnyomda, szitázás, emblémázás ár, mappa, egyedi mappa, mappa árlista, szitanyomó Óbuda


Arculati termékek  

| Mappa, dosszié szitanyomás

A mappa bemutatása

Szeretné rendben tartani iratait? Konferenciát szervez, és gondot okoz az iratok biztonságos tárolása? Mi tudjuk az ideális megoldást. Cégünk egyedi tervezésű mappa gyártásával és emblémázásával segít Önnek az iratrendezésben.

Tudta Ön, hogy egy egyedi céges mappa elkészítéséhez külön szerszámot kell készíteni? Vannak ugyan standard szerszámok, melyek típusegyezés esetén felhasználhatók az adott mappához, de sok mappa esetében egyedi szerszámkészítésre van szükség.

A szitanyomás­sal készülő mappa típusai

A mappák a felhasznált karton vastagságában különbözhetnek egymástól. A mappák csoportosításánál további fontos tényező a felhasználás célja, vagyis hogy a mappa egyszeri vagy többszöri felhasználásáról van-e szó. Céges dosszié esetében tanácsos olyan mappában gondolkodni, amely egyben a felhasználó névjegykártyáját is tartalmazza. Az irat rögzítésének típusa szerint beszélhetünk gyűrűs-, illetve gumis mappáról is.

A szitanyomás­sal készülő mappa ára

Mivel minden egyes mappa ára egyedi kalkulációt igényel, nincsenek fix áraink, ezért kérjük, keressen meg minket árajánlatkérésével! A dosszié ára függ az alapanyagtól, a nyomott színek számától és a darabszámtól. Az árkalkulációnál azt is figyelembe vesszük, ha ügyfelünk lakkozást, formalakkozást, vagy fóliázást is igényel kiegészítő szolgáltatásként.

Mappa különlegességek az a-szitanyomás.com-ról

Cégünk egyedi céges mappák széles spektrumát kínálja az egyedi mappák felhasználóinak. Készítettünk már ablakos mappát mérnöki irodának, vagy éppen fehér, emblémázott, cromolux karton alapanyagú mappát egy amerikai hűtéstechnikai cég konferenciájára.


A-szitanyomás.com - minden, ami szitanyomás>> Tovább a gyakori kérdésekhezMerre tovább?Kérjen árajánlatot mappára, dossziéra!
Tekintse meg névjegykártya szitanyomására vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Miért jó?

Miért jó a mappa lakkozása?

A lakkozás megvédi a mappát a fizikai károsodástól.
 
Akik megbíztak minket
Heel Quick Kft.
Mappa

Akropolisz Textil Export-Import
Mappa

Balatoni Péter
Mappa

> Tovább a megbízókhoz
 
Referenciák

 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
Rólunk mondták
 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép