A céges mappa lakkozása, formalakkozása egyfajta védelmet ad a mappának, valamint kihangsúlyozza a mappa egyes elemeit.
Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: a.szitanyomas@gmail.com

Bemutatkozás
Egyedi céges mappa szitanyomásával, emblémázásával vállalkozásunk 1992 óta foglalkozik. Mint klasszikus kisarculati elem, az egyedi céges mappa nyomása jelenleg is megrendeléseink meghatározó hányadát képviseli. Természetesen a céges mappa jellemzően nem önállóan, hanem más arculati elemek, pl. névjegy, boríték és levélpapír kíséretében kerül megrendelésre. Emellett szitanyomó műhelyünk többek közt meghívó, öntapadós címke szitanyomásával és egyéb nyomda ipari termékek kivitelezésével foglalkozik.

Az oldal kulcsszavai
kisnyomda, szitanyomó, szitázás, nyomás árak, szitanyomó Óbuda, szitanyomás, olcsó szitázás, mappa, mappa árlista, céges mappa, szitanyomás Budapest, emblémázás ár, szitanyomás árlista, egyedi mappa


Arculati termékek  

| Mappa, dosszié szitanyomás

A mappa bemutatása

Szeretné rendben tartani iratait? Konferenciát szervez, és gondot okoz az iratok biztonságos tárolása? Mi tudjuk az ideális megoldást. Cégünk egyedi tervezésű mappa gyártásával és emblémázásával segít Önnek az iratrendezésben.

Tudta Ön, hogy egy egyedi céges mappa elkészítéséhez külön szerszámot kell készíteni? Vannak ugyan standard szerszámok, melyek típusegyezés esetén felhasználhatók az adott mappához, de sok mappa esetében egyedi szerszámkészítésre van szükség.

A szitanyomás­sal készülő mappa típusai

A mappák a felhasznált karton vastagságában különbözhetnek egymástól. A mappák csoportosításánál további fontos tényező a felhasználás célja, vagyis hogy a mappa egyszeri vagy többszöri felhasználásáról van-e szó. Céges dosszié esetében tanácsos olyan mappában gondolkodni, amely egyben a felhasználó névjegykártyáját is tartalmazza. Az irat rögzítésének típusa szerint beszélhetünk gyűrűs-, illetve gumis mappáról is.

A szitanyomás­sal készülő mappa ára

Mivel minden egyes mappa ára egyedi kalkulációt igényel, nincsenek fix áraink, ezért kérjük, keressen meg minket árajánlatkérésével! A dosszié ára függ az alapanyagtól, a nyomott színek számától és a darabszámtól. Az árkalkulációnál azt is figyelembe vesszük, ha ügyfelünk lakkozást, formalakkozást, vagy fóliázást is igényel kiegészítő szolgáltatásként.

Mappa különlegességek az a-szitanyomás.com-ról

Cégünk egyedi céges mappák széles spektrumát kínálja az egyedi mappák felhasználóinak. Készítettünk már ablakos mappát mérnöki irodának, vagy éppen fehér, emblémázott, cromolux karton alapanyagú mappát egy amerikai hűtéstechnikai cég konferenciájára.


A-szitanyomás.com - minden, ami szitanyomás>> Tovább a gyakori kérdésekhezMerre tovább?Kérjen árajánlatot mappára, dossziéra!
Tekintse meg névjegykártya szitanyomására vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Akik megbíztak minket
Advex Design Stúdió
Mappa

Credit Kft.
Mappa

Balatoni Péter
Mappa

> Tovább a megbízókhoz
 
Rólunk mondták

Hogy miért pont ők? Gyorsak, precízek, megbízhatók és a határidő betartása nem képlékeny fogalom náluk.

Alliquander Péter
PontAutó Kft.
ügyvezető
 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
Miért jó?

Miért jó a mappa lakkozása?

A lakkozás megvédi a mappát a fizikai károsodástól.
 
Referenciák

 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép