A cégünk által kínált mappák a karton vastagságában és a felhasználás céljában (egyszeri vagy többszöri) különböznek egymástól.

Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: szita@a-szitanyomas.com

Bemutatkozás
Vállalkozásunk 1992 óta foglalkozik többek között céges mappa nyomásával, emblémázásával. Alapvető kisarculati elemként a mappa hosszú évek óta cégünk egyik legjelentősebb megrendelési tétele. Általában nem önállóan, hanem egyéb kisarculati komponensek, mint pl. névjegy, levélpapír és boríték társaságában jelenik meg megrendeléseinkben a mappa. Szaktudásunk ennél tovább terjed: szitanyomó tevékenységünk öntapadós címke, meghívó, valamint egyéb nyomda ipari termékek előállításával is foglalkozik.

Az oldal kulcsszavai
szitanyomó Óbuda, szitázás, kisnyomda, mappa, emblémázás ár, egyedi mappa, céges mappa, mappa árlista, nyomás árak, szitanyomás árlista, szitanyomás, szitanyomás Budapest, szitanyomó, olcsó szitázás


Arculati termékek  

| Mappa, dosszié szitanyomás

A mappa bemutatása

Szeretné rendben tartani iratait? Konferenciát szervez, és gondot okoz az iratok biztonságos tárolása? Mi tudjuk az ideális megoldást. Cégünk egyedi tervezésű mappa gyártásával és emblémázásával segít Önnek az iratrendezésben.

Tudta Ön, hogy egy egyedi céges mappa elkészítéséhez külön szerszámot kell készíteni? Vannak ugyan standard szerszámok, melyek típusegyezés esetén felhasználhatók az adott mappához, de sok mappa esetében egyedi szerszámkészítésre van szükség.

A szitanyomás­sal készülő mappa típusai

A mappák a felhasznált karton vastagságában különbözhetnek egymástól. A mappák csoportosításánál további fontos tényező a felhasználás célja, vagyis hogy a mappa egyszeri vagy többszöri felhasználásáról van-e szó. Céges dosszié esetében tanácsos olyan mappában gondolkodni, amely egyben a felhasználó névjegykártyáját is tartalmazza. Az irat rögzítésének típusa szerint beszélhetünk gyűrűs-, illetve gumis mappáról is.

A szitanyomás­sal készülő mappa ára

Mivel minden egyes mappa ára egyedi kalkulációt igényel, nincsenek fix áraink, ezért kérjük, keressen meg minket árajánlatkérésével! A dosszié ára függ az alapanyagtól, a nyomott színek számától és a darabszámtól. Az árkalkulációnál azt is figyelembe vesszük, ha ügyfelünk lakkozást, formalakkozást, vagy fóliázást is igényel kiegészítő szolgáltatásként.

Mappa különlegességek az a-szitanyomás.com-ról

Cégünk egyedi céges mappák széles spektrumát kínálja az egyedi mappák felhasználóinak. Készítettünk már ablakos mappát mérnöki irodának, vagy éppen fehér, emblémázott, cromolux karton alapanyagú mappát egy amerikai hűtéstechnikai cég konferenciájára.


A-szitanyomás.com - minden, ami szitanyomás>> Tovább a gyakori kérdésekhezMerre tovább?Kérjen árajánlatot mappára, dossziéra!
Tekintse meg névjegykártya szitanyomására vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Rólunk mondták

Hogy miért pont ők? Gyorsak, precízek, megbízhatók és a határidő betartása nem képlékeny fogalom náluk.

Alliquander Péter
PontAutó Kft.
ügyvezető
 
Referenciák

 
Akik megbíztak minket
Credit Kft.
Mappa

GMN Repro Stúdió
Mappa

Árgyélus Grafikai Stúdió Kft.
Mappa

> Tovább a megbízókhoz
 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
Miért jó?

Miért jó a mappa lakkozása?

A lakkozás megvédi a mappát a fizikai károsodástól.
 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép