A kulcstartó az egyik legnépszerűbb reklámtárgy; cégünk szitanyomó tevékenységén belül jelentős hányadot tesz ki a kulcstartó emblémázás.

Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: a.szitanyomas@gmail.com

Bemutatkozás
Mint klasszikusan szitanyomással vagy tamponnyomással készül elem, az emblémázott kulcstartó az egyik legkeresettebb termékünk reklámtárgyak körében. Az emblémázott kulcstartót még exkluzívabbá tehetjük műgyantás matrica segítségével, mely szintén szitanyomó műhelyünk egyik fő tevékenysége. A kulcstartó emblémázást ügyfeleink más reklámtárgyak, mint pl. kártyanaptár vagy határidőnapló szitanyomása kíséretében rendelik meg. Szitanyomó műhelyünk mindezek mellett öntapadós címkével, meghívóval, illetőleg egyéb nyomda ipari termékekkel áll ügyfeleink rendelkezésére.

Az oldal kulcsszavai
kisnyomda, emblémázott kulcstartó, szitázás, kulcstartó Budapest, emblémázás ár, szitanyomás Budapest, szitanyomás árlista, szitanyomás, kulcstartó, kulcstartó emblémázás ár, olcsó szitázás, szitanyomó Óbuda, szitanyomó, nyomás árak


Emblémázás, ajándéktárgyak  

| Kulcstartó szitanyomás

Az emblémázott kulcstartó bemutatása


A szitanyomás­sal vagy tamponnyomással emblémázott kulcstartó az egyik leggyakoribb reklámtárgy, egyben kiváló marketingeszköz. Mindenkinek a táskájában vagy a zsebében lapul a lakáskulcsa, slusszkulcsa, így a kulcstartó kézenfekvő promóciós reklámtárgy. Az emblémázott kulcstartó előnyös, mert kicsi és hasznos, a fontos céginformációk mégis elférnek rajta. Leggyakrabban autószalonok rendelnek cégünktől emblémázott kulcstartót.

Az emblémázott kulcstartó típusai

A kulcstartó szitanyomás­a történhet a kulcstartó külső felületén, vagy népszerű a kétoldalas műanyag kulcstartó, ahol két átlátszó lap közé illeszthető a cég emblémája. A másik közkedvelt típus a műgyantás matricával ellátott kulcstartó. Két műgyantás matrica összeillesztésével olyan emblémázott kulcstartót kapunk, amely könnyű, kellemes tapintású és még az autó karosszériájában sem tesz kárt. Napjaink kedvelt reklámtárgyáról van szó. A sík felületű kulcstartó emblémázása szitanyomás­sal történik.

A szitanyomás­sal készülő kulcstartó árak


Mivel a kulcstartó ára függ attól, hogy a kulcstartó emblémázás mely típusát választja, minden egyes kulcstartó elkészítése egyedi árkalkulációt igényel.

Kulcstartó különlegességek az a-szitanyomás.com-ról


A legalapvetőbb kulcstartó-különlegesség a már az emblémázott kulcstartó típusai között is említett műgyantás matricával emblémázott kulcstartó.


A-szitanyomás.com - kulcstartó szitanyomásMerre tovább?Kérjen árajánlatot kulcstartó emblémázásra!
Tekintse meg műgyantás matrica szitanyomására vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
Referenciák

 
Akik megbíztak minket
SIMI Autószerviz
Kulcstartó

Székely Budo-Sport Kft.
Kulcstartó

A ÉS KOSSIK Transport Kft.
Kulcstartó

> Tovább a megbízókhoz
 
Miért jó?

Miért jó az emblémázott kulcstartó?

A szitanyomás technológiájával készülő kulcstartó emblémázás gyakori reklámtárgy és kiváló marketingeszköz.
 
Rólunk mondták
 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép