A falinaptár szitanyomása csak egyike szitanyomó műhelyünk tevékenységének, mellette arculati elemek, öntapadós matricák szitanyomását is vállaljuk.

Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: a.szitanyomas@gmail.com

Bemutatkozás
Ha év vége, akkor falinaptár. Cégünk 1992-es megalakulása óta a falinaptár, mint klasszikusan szitanyomással készülő termék, megrendeléseink jelentős hányadában jelen van. Falinaptár szitanyomást általában nem önmagában, hanem karácsonyi üdvözlőlap, cégkártya, műgyantás címke társaságában rendelnek ügyfeleink. Persze szitanyomó műhelyünk nem csak falinaptárra szakosodott: névjegy, meghívó, levélpapír, öntapadós matrica és egyéb nyomda ipari termékek széles választékával várjuk kedves érdeklődőinket.

Az oldal kulcsszavai
szitanyomás, falinaptár, nyomás árak, szitázás, szitanyomás árlista, falinaptár ár, falinaptár Budapest, szitanyomó Óbuda, falinaptár árlista, kisnyomda, szitanyomás Budapest, olcsó szitázás, emblémázás ár, szitanyomó


Emblémázás, ajándéktárgyak  

| Falinaptár szitanyomás

A falinaptár bemutatása

Mi az alapvető feladata egy falinaptár­nak manapság? Amellett, hogy mutatja az idő múlását, egyben dekoráció is irodájának falán. Sokan úgy gondolják, hogy az internet korában a falinaptár­ak ideje lejárt. Mi nem ezt tapasztaljuk: az év vége felé egyre több megrendelőtől kapunk megbízást falinaptár szitanyomás­ára.

A szitanyomás­sal készülő falinaptár típusai

A falinaptár­ak eltérhetnek egymástól méretükben, alakjukban, képeik tartalmában és oldalainak számában. Cégünknél ez a sokszínűség azonban nem lehet akadálya annak, hogy falinaptár­ának emblémája a megfelelő helyre kerüljön.

Falinaptár szitanyomás - árlista (a leggyakoribb falinaptár árak)


Falinaptár szitanyomás 100 db 300 db 500 db
Falinaptár szitanyomás 50 Ft/db 38 Ft/db 30 Ft/db

A fenti nettó falinaptár egységárak anyagköltség nélkül értendők, de a szitanyomás költségeit nem tartalmazzák (egy szín esetén 4000 Ft). Nem tartalmazzák továbbá a naptárak ki- és becsomagolási költségét sem.

Falinaptár különlegességek az a-szitanyomás.com-ról

A falinaptárát egyedivé teheti, ha naptárát műgyantás címkével emblémázzuk. A műgyantás címke cégének logóját nem csak kiemeli, hanem fényhatásának köszönhetően a fogyasztók hamarabb észre is veszik a logóját. A műgyantás címke falinaptárának minőségi megjelenést biztosít.


A-szitanyomás.com - falinaptár szitanyomás
Merre tovább?Kérjen árajánlatot fali naptár emblémázásra!
Tekintse meg névjegykártya szitanyomására vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
Referenciák

 
Miért jó?

Miért jó a falinaptár műgyantázása?

A műgyantás matrica hosszú élettartamat biztosít a falinaptárnak. Mindezek mellett a műgyantás matrica a falinaptárt elegáns köntösbe öltözteti.
 
Akik megbíztak minket
S L Stúdió
Falinaptár

Piccoló Sörbár
Falinaptár

Cél-Autó Kft.
Falinaptár

> Tovább a megbízókhoz
 
Rólunk mondták

A szitanyomó műhellyel történő együttműködés eredménye: minőségi termékek, és elégedett megrendelő.


Spitálszky Gábor
Ajtó-Betörésvédelem Kft.
ügyvezető
 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép