A falinaptár szitanyomása csak egyike szitanyomó műhelyünk tevékenységének, mellette arculati elemek, öntapadós matricák szitanyomását is vállaljuk.

Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: szita@a-szitanyomas.com

Bemutatkozás
Falinaptár szitanyomása? Egyike 1992-ben létrehozott cégünk tevékenységeinek. A falinaptr, mint klasszikusan szitanyomással készülő elem, megrendeléseink jelentős részét teszi ki. A falinaptár szitanyomás azonban nem jár egyedül: ügyfeleink általában karácsonyi üdvözlőlap, cégkártya, műgyantás címke kíséretében rendelnek falinaptárt. A falinaptár mellett szitanyomó műhelyünk öntapadós matrica, meghívó, levélpapír, névjegy, illetve egyéb nyomda ipari termékek széles körével várja Önt.

Az oldal kulcsszavai
emblémázás ár, szitanyomás árlista, falinaptár Budapest, falinaptár árlista, szitanyomó Óbuda, szitanyomó, szitanyomás, olcsó szitázás, kisnyomda, falinaptár ár, falinaptár, nyomás árak, szitázás, szitanyomás Budapest


Emblémázás, ajándéktárgyak  

| Falinaptár szitanyomás

A falinaptár bemutatása

Mi az alapvető feladata egy falinaptár­nak manapság? Amellett, hogy mutatja az idő múlását, egyben dekoráció is irodájának falán. Sokan úgy gondolják, hogy az internet korában a falinaptár­ak ideje lejárt. Mi nem ezt tapasztaljuk: az év vége felé egyre több megrendelőtől kapunk megbízást falinaptár szitanyomás­ára.

A szitanyomás­sal készülő falinaptár típusai

A falinaptár­ak eltérhetnek egymástól méretükben, alakjukban, képeik tartalmában és oldalainak számában. Cégünknél ez a sokszínűség azonban nem lehet akadálya annak, hogy falinaptár­ának emblémája a megfelelő helyre kerüljön.

Falinaptár szitanyomás - árlista (a leggyakoribb falinaptár árak)


Falinaptár szitanyomás 100 db 300 db 500 db
Falinaptár szitanyomás 50 Ft/db 38 Ft/db 30 Ft/db

A fenti nettó falinaptár egységárak anyagköltség nélkül értendők, de a szitanyomás költségeit nem tartalmazzák (egy szín esetén 4000 Ft). Nem tartalmazzák továbbá a naptárak ki- és becsomagolási költségét sem.

Falinaptár különlegességek az a-szitanyomás.com-ról

A falinaptárát egyedivé teheti, ha naptárát műgyantás címkével emblémázzuk. A műgyantás címke cégének logóját nem csak kiemeli, hanem fényhatásának köszönhetően a fogyasztók hamarabb észre is veszik a logóját. A műgyantás címke falinaptárának minőségi megjelenést biztosít.


A-szitanyomás.com - falinaptár szitanyomás
Merre tovább?Kérjen árajánlatot fali naptár emblémázásra!
Tekintse meg névjegykártya szitanyomására vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Akik megbíztak minket
DUNAMODUL Bt.
Falinaptár

Piccoló Sörbár
Falinaptár

Porsche Bank Rt.
Falinaptár

> Tovább a megbízókhoz
 
Rólunk mondták

Hogy miért pont ők? Gyorsak, precízek, megbízhatók és a határidő betartása nem képlékeny fogalom náluk.

Alliquander Péter
PontAutó Kft.
ügyvezető
 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
Referenciák

 
Miért jó?

Miért jó a falinaptár műgyantázása?

A műgyantás matrica hosszú élettartamat biztosít a falinaptárnak. Mindezek mellett a műgyantás matrica a falinaptárt elegáns köntösbe öltözteti.
 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép