Ügyeleink az étlap, itallap szitanyomást általában nem egyedül, hanem menükártya és ültetőkártya kíséretében rendelik meg.

Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: a.szitanyomas@gmail.com

Bemutatkozás
Étlap, itallap szitanyomása, emblémázása? Ez még csak néhány elem tevékenységi körünkből, melyet 1992 óta folyamatosan bővítünk. Az étlap, itallap klasszikusan szitanyomással készülő elemek, és kiváló tükrözői az étterem hagyományainak, ízlésének. Az étlap, itallap szitanyomása általában megrendeléseinkben nem önálló tételként, hanem más elemek, mint pl. emblémázott szalvéta, meghívó, cégkártya és menükártya társaságában jelennek meg. Mindezek mellett szitanyomó műhelyünk öntapadós címke, műgyantás matrica, illetőleg egyéb nyomda ipari termékek elkészítésére is szakosodott.

Az oldal kulcsszavai
szitanyomás, olcsó szitázás, itallap árlista, emblémázás ár, itallap Budapest, nyomás árak, étlap, étlap, szitanyomó Óbuda, itallap ár, szitanyomó, itallap emblémázás, étlap, étlap, szitanyomás árlista, szitázás, kisnyomda, szitanyomás Budapest


Egyéb termékek  

| Étlap, itallap szitanyomás

Az étlap, itallap bemutatása

Az étlap és az itallap használata Európában az éttermek gyors elterjedésének idején, a 18. század vége felé vált mindennapivá. Napjainkban az étlap, itallap az étterem vagy borozó tükörképe, egyben a marketingkommunikáció egyik legfontosabb eszköze is. Mert mi a cél egy étlappal, itallappal? Segíti a vendég könnyebb választását, és hűen leképezi az étterem hagyományait. Az esztétikus külsejű étlap, itallap állandó reklám abban az esetben, ha kifejezi az étterem jellegét és célját.

A szitanyomás­sal készülő étlap, itallap típusai

Szinte határtalan az a változatosság, amelyet a szitanyomás­sal készülő étlap, itallap formájában, méretében, kivitelében, színében és ízlésvilágában megvalósíthatunk. Az étlap­ok, itallap­ok készülhetnek az egyszerű megjelenéstől kezdve egészen az igényesebb, különleges kötészeti technológiát felhasználó kivitelben is. Ha kifejezetten egyedi étlapra, itallapra vágyik, hozza el cégünkhöz elképzeléseit, mi pedig rátermett grafikusaink segítségével elkészítjük az igényeihez, illetve étterméhez leginkább illő étlap­ot, itallap­ot!

Szitanyomás árlista - étlap-, itallap árak


Mivel az étlap, itallap elkészítése teljesen egyedi igényekhez igazodik, minden egyes ügyfelünk számára külön árkalkulációt készítünk étlap, itallap szitanyomás­ára.

Étlap-, itallap-különlegességek az a-szitanyomás.com-ról


Készülhet étlap és itallap borítója a hagyományos karton helyett textilből, plüssből, bőrből. Igazán exkluzív megjelenést kap az étlap, illetve itallap, ha az étterem emblémáját műgyantás címkével emeljük ki rajtuk. Új lehetőségként érdemes elgondolkodni az étlap, itallap téphetetlen papírra történő szitanyomás­án, mely hosszabb élettartamot biztosít itallapjának, étlapjának.


A-szitanyomás.com - minden, ami szitanyomás


>> Tovább a gyakori kérdésekhezMerre tovább?Kérjen árajánlatot étlap, itallap szitanyomásra!
Tekintse meg öngyújtó emblémázásra vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Akik megbíztak minket
AVALON Csport Kft.
étlap

> Tovább a megbízókhoz
 
Rólunk mondták
 
Referenciák

 
Miért jó?

Miért fontos az esztétikus étlap, itallap?

Az étlap, itallap az étterem tükörképe, a marketingkommunikáció legfontosabb eszköze, ezért fontos az esztétikus étlap, itallap szitanyomása.
 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép