Ügyeleink az étlap, itallap szitanyomást általában nem egyedül, hanem menükártya és ültetőkártya kíséretében rendelik meg.

Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: a.szitanyomas@gmail.com

Bemutatkozás
Mint a szitanyomás alapvető eleme, az étlap és az itallap az egyik legjelentősebb tétele szitanyomói tevékenységünknek. Cégünk 1992. óta foglalkozik étlap, itallap szitanyomásával, emblémázásával. Az étlap, itallap azonban nem jár egyedül: ügyfeleink más elemek, mint pl. emblémázott szalvéta, meghívó, cégkártya és menükártya kíséretében rendelik meg. Szitanyomó műhelyünk mindezek mellett öntapadós címkével, műgyantás matricával, illetőleg egyéb nyomda ipari termékekkel áll gyfeleink rendelkezésére.

Az oldal kulcsszavai
itallap emblémázás, szitanyomás, szitanyomó Óbuda, étlap, szitázás, itallap Budapest, szitanyomás Budapest, étlap, itallap ár, emblémázás ár, nyomás árak, olcsó szitázás, étlap, szitanyomó, kisnyomda, étlap, szitanyomás árlista, itallap árlista


Egyéb termékek  

| Étlap, itallap szitanyomás

Az étlap, itallap bemutatása

Az étlap és az itallap használata Európában az éttermek gyors elterjedésének idején, a 18. század vége felé vált mindennapivá. Napjainkban az étlap, itallap az étterem vagy borozó tükörképe, egyben a marketingkommunikáció egyik legfontosabb eszköze is. Mert mi a cél egy étlappal, itallappal? Segíti a vendég könnyebb választását, és hűen leképezi az étterem hagyományait. Az esztétikus külsejű étlap, itallap állandó reklám abban az esetben, ha kifejezi az étterem jellegét és célját.

A szitanyomás­sal készülő étlap, itallap típusai

Szinte határtalan az a változatosság, amelyet a szitanyomás­sal készülő étlap, itallap formájában, méretében, kivitelében, színében és ízlésvilágában megvalósíthatunk. Az étlap­ok, itallap­ok készülhetnek az egyszerű megjelenéstől kezdve egészen az igényesebb, különleges kötészeti technológiát felhasználó kivitelben is. Ha kifejezetten egyedi étlapra, itallapra vágyik, hozza el cégünkhöz elképzeléseit, mi pedig rátermett grafikusaink segítségével elkészítjük az igényeihez, illetve étterméhez leginkább illő étlap­ot, itallap­ot!

Szitanyomás árlista - étlap-, itallap árak


Mivel az étlap, itallap elkészítése teljesen egyedi igényekhez igazodik, minden egyes ügyfelünk számára külön árkalkulációt készítünk étlap, itallap szitanyomás­ára.

Étlap-, itallap-különlegességek az a-szitanyomás.com-ról


Készülhet étlap és itallap borítója a hagyományos karton helyett textilből, plüssből, bőrből. Igazán exkluzív megjelenést kap az étlap, illetve itallap, ha az étterem emblémáját műgyantás címkével emeljük ki rajtuk. Új lehetőségként érdemes elgondolkodni az étlap, itallap téphetetlen papírra történő szitanyomás­án, mely hosszabb élettartamot biztosít itallapjának, étlapjának.


A-szitanyomás.com - minden, ami szitanyomás


>> Tovább a gyakori kérdésekhezMerre tovább?Kérjen árajánlatot étlap, itallap szitanyomásra!
Tekintse meg öngyújtó emblémázásra vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Miért jó?

Miért jó az étlap, itallap szitanyomása?

Az étlap, itallap szitanyomása számos papírra történhet (környezetbarát, karton stb.), valamint akár textilre, plüssre és bőrre is elkészíthetjük.
 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
Referenciák

 
Rólunk mondták
 
Akik megbíztak minket
AVALON Csport Kft.
étlap

> Tovább a megbízókhoz
 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép