Az étlap, itallap még időtállóbbá tehető, ha fóliázzuk, vagy ha a szitanyomás téphetetlen papírra történik.
Szitanyomás
Bemutatkozás |Árajánlatkérés |Referenciák |Rólunk mondták |Kapcsolat |Gyakori kérdések

Ajánlatkérés szitanyomásra

Telefon: (30) 670-0449
E-mail: szita@a-szitanyomas.com

Bemutatkozás
Szitanyomó műhelyünk 1992 óta foglalkozik többek között étlap, itallap nyomásával, emblémázással. Mint klasszikusan szitanyomással készülő elemek, az étlap, itallap hosszú évek óta cégünk legjelentősebb mennyiségben megrendelt tételei közé tartoznak. Az étlap, itallap azonban általában nem önállóan, hanem egyéb komponensek, mint pl. emblémázott szalvéta, meghívó, cégkártya és menükártya társaságában szerepelnek megrendeléseinkben. Szitanyomó tevékenységünk a fentieken túlmenően öntapadós címke, műgyantás matrica, valamint egyéb nyomda ipari termékek előállításával is foglalkozik.

Az oldal kulcsszavai
olcsó szitázás, szitázás, kisnyomda, étlap, szitanyomó, szitanyomás árlista, itallap árlista, itallap ár, nyomás árak, szitanyomás, étlap, itallap Budapest, étlap, itallap emblémázás, szitanyomó Óbuda, szitanyomás Budapest, étlap, emblémázás ár


Egyéb termékek  

| Étlap, itallap szitanyomás

Az étlap, itallap bemutatása

Az étlap és az itallap használata Európában az éttermek gyors elterjedésének idején, a 18. század vége felé vált mindennapivá. Napjainkban az étlap, itallap az étterem vagy borozó tükörképe, egyben a marketingkommunikáció egyik legfontosabb eszköze is. Mert mi a cél egy étlappal, itallappal? Segíti a vendég könnyebb választását, és hűen leképezi az étterem hagyományait. Az esztétikus külsejű étlap, itallap állandó reklám abban az esetben, ha kifejezi az étterem jellegét és célját.

A szitanyomás­sal készülő étlap, itallap típusai

Szinte határtalan az a változatosság, amelyet a szitanyomás­sal készülő étlap, itallap formájában, méretében, kivitelében, színében és ízlésvilágában megvalósíthatunk. Az étlap­ok, itallap­ok készülhetnek az egyszerű megjelenéstől kezdve egészen az igényesebb, különleges kötészeti technológiát felhasználó kivitelben is. Ha kifejezetten egyedi étlapra, itallapra vágyik, hozza el cégünkhöz elképzeléseit, mi pedig rátermett grafikusaink segítségével elkészítjük az igényeihez, illetve étterméhez leginkább illő étlap­ot, itallap­ot!

Szitanyomás árlista - étlap-, itallap árak


Mivel az étlap, itallap elkészítése teljesen egyedi igényekhez igazodik, minden egyes ügyfelünk számára külön árkalkulációt készítünk étlap, itallap szitanyomás­ára.

Étlap-, itallap-különlegességek az a-szitanyomás.com-ról


Készülhet étlap és itallap borítója a hagyományos karton helyett textilből, plüssből, bőrből. Igazán exkluzív megjelenést kap az étlap, illetve itallap, ha az étterem emblémáját műgyantás címkével emeljük ki rajtuk. Új lehetőségként érdemes elgondolkodni az étlap, itallap téphetetlen papírra történő szitanyomás­án, mely hosszabb élettartamot biztosít itallapjának, étlapjának.


A-szitanyomás.com - minden, ami szitanyomás


>> Tovább a gyakori kérdésekhezMerre tovább?Kérjen árajánlatot étlap, itallap szitanyomásra!
Tekintse meg öngyújtó emblémázásra vonatkozó ajánlatainkat!
Olvassa el Megrendelőink rólunk alkotott véleményét!

 
Referenciák

 
Rólunk mondták

A szitanyomó műhellyel történő együttműködés eredménye: minőségi termékek, és elégedett megrendelő.


Spitálszky Gábor
Ajtó-Betörésvédelem Kft.
ügyvezető
 
Miért jó?

Miért fontos az esztétikus étlap, itallap?

Az étlap, itallap az étterem tükörképe, a marketingkommunikáció legfontosabb eszköze, ezért fontos az esztétikus étlap, itallap szitanyomása.
 
Szitanyomó műhelyünk

>> Tovább a kapcsolat aloldalra

 
Akik megbíztak minket
AVALON Csport Kft.
étlap

> Tovább a megbízókhoz
 
 
 
       Impresszum   |   Jognyilatkozat   |   Oldaltérkép